Kejti Holms i Tom Kruz: Nova ljubav ili osveta na pomolu

0
Svega mesec dana nakon što su Kejti Holms i Tom Kruz potvrdili da se razvode, spekuliše se da je glumac pronašao kandidatkinju za četvrtu suprugu u koleginici Jolandi Pekoraro, ali i da on nije otac ćerke Suri
Kejti Holms, foto: Guliver
Kejti Holms, foto: Guliver

Mada se očekivalo da će među njima leteti drvlje i kamenje i kako će brakorazvodna parnica trajati mesecima, jedan od najpopularnijih holivudskih parova, Kejti Holms (33) i Tom Kruz (50), uspeo je u rekordnom roku da stavi tačku na svoj skoro šestogodišnji brak i to bez ružnih reči ili ih bar za sada javnost nije čula. Neverovatan obrt usledio je nakon što je svetske medije preplavila informacija da je vođa Sajentološke crkve Dejvid Miskevidž svom dobrom prijatelju Tomu već izabrao novu savršenu ženu. U pitanju je zgodna crnka i latinoamerička glumica Jolanda Pekoraro (27) koja važi i za sajentološku princezu pošto su je roditelji od malih nogu vaspitavali po strogim pravilima ovog kulta. Zanimljivo je da se Tom i Jolanda znaju odranije jer su se upoznali na otvaranju sajentološkog centra u Španiji. Aktivno su se viđali tokom 2004. godine kada je vođa sajentologa uveliko planirao da se Tom oženi s njegovo lepom i vernom sledbenicom. Superstar je navodno bio toliko opčinjen njenim izgledom da joj je lično plaćao skupo usavršavanje u sajentološkom centru slavnih u Holivudu, ali ubrzo se pojavila Kejti koja je prirodnošću osvojila svog idola iz detinjstva i navela ga da treći put stane na ludi kamen. Iako živi u Los Anđelesu sa dečkom, Jolanda je dala zanimljivu izjavu kojom je svima jasno stavila do znanja da poznaje svog potencijalnog muža i tako samo dodatno podgrejala sumnje medija da je njihova romansa i te kako moguća.

- Da, poznajem Toma Kruza i nisam udata niti verena – poručila je glumica.
S druge strane, izgleda da Kejti nimalo ne pogađaju glasine o novinama u ljubavnom životu njenog bivšeg muža jer se posvetila ćerki Suri (6) koju je upisala u katoličku školu Convent of the Sacred Heart u Njujorku koju su, navodno, pohađale i Paris Hilton i Lejdi Gaga, a sa puno elana radi i na novoj ulozi u komadu Dead Accounts koji će tokom jeseni biti postavljen na Brodveju.



Iako su neki svetski mediji ponovo pokrenuli temu ko je zapravo otac malene Suri, a The National Enquirer je kao moguće biološke očeve naveo Džoša Hartneta, Džoša Džeksona i Krisa Klajna jer su ranije bili u vezi sa Kejti, Tom očigledno ne haje mnogo za to jer je viđen sa svojom mezimiciom 17. jula u Njujorku kada su oboje uživali u vremenu koje su proveli zajedno. Ipak, nameće se pitanje kako je moguće da su se bivši partneri tako brzo dogovorili oko starateljstva nad ćerkom, imajući u vidu da su oboje nakon objavljivanja vesti da se razvode, podjednako želeli da se bore za nju.



Da li je popularni glumac stvarno popustio pred pritiskom javnosti koja nije nimalo blagonaklono gledala na to što njegova žena i dete moraju da žive po bizarnim pravilima sajentologije, pa su mnogi čak i sa olakšanjem dočekali njihov razvod ili je spreman da otpočne novi život uz četvrtu gospođu Kruz koja bi ga podržavala baš u svemu, za sada nije moguće tvrditi sa sigurnošću, ali je vrlo izvesno da je ulaskom u šestu deceniju rešio da okrene novu stranicu u svom životu. Baš kao i Kejti koja je ponovo živnula nakon što se oslobodila stega sajentologije, u čemu ima punu podršku i Tomove druge supruge Nikol Kidman s kojom je navodno postala bliska prijateljica. Priča vredna jednog scenarija po kome bi mogao nastati i dobar holivudski blockbuster.

Jelena Kulović

 

 

 

 

makonda-tracker