Viktor Troicki: Podrška voljene mi je najbitnija

0
Nakon učešća na Olimpijadi, teniser Viktor Troicki prenosi utiske sa odmora koji je u Turskoj proveo sa svojom devojkom Sunčicom Travicom, ali i govori o tome šta je popularnost promenila u njegovom životu
Viktor Troicki, Foto: Miloš Nadaždin za Erste banku, Marko Poplašen
Viktor Troicki, Foto: Miloš Nadaždin za Erste banku, Marko Poplašen

Teniser Viktor Troicki (26) baterije je napunio na napornim treninzima, ali i na odmoru sa svojom atraktivnom izabranicom, zanosnom devojkom Sunčicom Travicom (26) s kojom je prošle godine obnovio romansu. Ljubavni par uživa u skladnoj vezi koja Viktoru daje veliku sigurnost na emotivnom, ali i poslovnom planu. U intervjuu za Story, Troicki otkriva da li se verio sa svojom partnerkom, priča o njihovoj ljubavi začinjenoj čarima sve intenzivnijeg zajedničkog života

Story: Proteklog utorka iz Beograda ste otputovali na Olimpijadu. Jeste li nakon brojnih turnira po Evropi imali poslovne ili privatne razloge za boravak u srpskoj prestonici?

- Imao sam kratku pauzu posle Vimbldona i iskoristio sam je za odlazak na more sa svojom devojkom Sunčicom. Potom sam imao pripreme za teniski turnir u Hamburgu, nakon čega sam i u Beogradu trenirao i pripremao se za Olimpijadu.

Story: Gde ste se odmarali sa Sunčicom?

- Bili smo u Turskoj. Prvi put smo boravili tamo i bilo nam je baš lepo. Odlično smo se odmorili i prijali su nam ti zajednički  trenuci. Inače, za odmor uglavnom biram zemlje koje ne posećujem kada učestvujem na teniskim turnirima.

Story: Jeste li se možda verili i da li planirate venčanje?

- U našoj vezi sve je u redu, ali još se nismo verili. Ne bih voleo da pričam o privatnim planovima te vrste, ali kada se to desi, sigurno ćete biti obavešteni.

Story: Da li ste počeli zajednički život sa Sunčicom i koliko vam znači njena podrška?

- Zajedno smo uvek kada smo u Beogradu, a i ona se trudi da me što češće prati na turnirima . Njena podrška mi je veoma bitna.

Story: Imate li dovoljno vremena za porodicu?

- Kad god imam vremena, dolazim u Beograd da posetim roditelje. To mi mnogo znači i koristim svaku priliku da ih obiđem. Činjenica je da imam napornu karijeru, ali pokušavam da porodicu viđam što češće.

Story: Ovog leta vas nema u noćnom provodu po Beogradu. Nemate vremena za izlaske?

- Zaista nemam, bio sam i van Beograda, tako da nije bilo mnogo vremena za provod.

Story: Šta vas očekuje nakon US opena koji se održava u avgustu?

- Sezona se nastavlja i nakon tog turnira. Nemam značajne planove za jesen osim da nastavim sa treningom.

Story: Viđamo vas kao zaštitno lice pojedinih brendova. Šta je presudno kada odlučujete koji proizvod ćete reklamirati?

- Sa Erste bankom imam saradnju već godinama i ona traje na obostrano zadovoljstvo. Bio sam na 120. mestu ATP liste kada sam potpisao ugovor s njima, tako da su mi dosta pomogli u najtežim trenucima. Dugo sarađujem i sa Adidasom, oni su najveća svetska kuća sportske opreme, tako da se nadam dugom trajanju i te saradnje.

Story: Da li je bilo i onih prijatelja koji su vas podržavali sve ove godine ili su samo malobrojni verovali u vaš uspeh?

- Od detinjstva imam četiri najbolja prijatelja s kojima se iskreno družim. Odrasli smo zajedno, tako da se oni nikada nisu menjali prema meni. Jedan je aktivni sportista, ostali su bivši sportisti, tako da razumeju moje obaveze i navijaju za mene.

Story: Da li ste i vi prema njima isti ili vam ponekad zameraju da vas je ponela popularnost?

- Mislim da se nisam promenio, pogotovo ne prema njima. O tome ipak mogu drugi objektivnije da sude, ali meni se čini da sam ostao isti.

 

Nikola Rumenić

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker