Anđelina Džoli i Bred Pit: Sve je spremno za venčanje ovog vikenda

0
Na imanje slavnog para Chateau Miraval već su pristigli Bredovi roditelji koji će ovog vikenda slaviti 50. godišnjicu braka. Tu je i draguljar koji je dizajnirao Anđelinin verenički prsten.
Anđelina Džoli i Bred Pit, foto Profimedia
Anđelina Džoli i Bred Pit, foto Profimedia

Čini se da će Anđelina Džoli i Bred Pit ovog vikenda na svom imanju na jugu Francuske konačno uploviti  u bračnu luku. Naime, kako otkrivaju svedoci, u francuskom letnjikovcu slavnog para Chateau Miraval nikad nije bilo življe.

Naime, na imanje su već pristigli Bredovi roditelji kao i poznati draguljar koji je dizajnirao Anđelinin verenički prsten. Kao što su i sami otkrili nakon veridbe u aprilu, biće to skromno i vrlo intimno venčanje sa tek dvadesetak zvanica među kojima će se naći i najbolji prijatelj Breda Pita, glumac i reditelj Džordž Kluni.

Bredu će se po svemu sudeći ispuniti želja da uđe u brak na dan zlatne godišnjice braka njegovih roditelja, a Anđelini da taj veliki događaj bude u Francuskoj gde je rođena njena majka. Znači, sve se složilo, još samo da Bred i Anđelina kažu sudbonosno da. Oni koji će se najviše radovati tome biće njihovo šestero dece, zbog kojih je poznati par i odlučio da napravi veselje.

makonda-tracker