Anabela Bukva: Tek sada imam pravu ljubav

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

bibi

12-08-2012 16:26h
aman,zeno!!!Dosadila i Bogu i narodu sa njenim zivotom i njenim ljubavima! Kao svaki put se opekla pa nece iznositi vise nista u javnost a jos uvek nas bombarduje i najsitnijim detaljima iz njenog zivota!SKINI NAM SE S K...

miljana

12-08-2012 12:55h
ona je za svakog svog partnera ovo rekla

Mee

12-08-2012 17:47h
Hehee da, žena za svakog priča isto, divan je, krasan je, srećna sam, deca ga vole...uh jadne te njene kćerke sa ovakovom majkom!

Pitam se samo kako neko može biti "dobar" i biti na letovanju sa jednom ženom, dok mu se druga porađa??? Bez obzira kakva je ta druga, ipak rađa njegovo dete, a to uopšte nije mala stvar.

Tako da Anabela poštedi nas molim te priče kako je i ovaj dobar i pošten, jer ovaj to sigurno nije!

Beba

13-08-2012 14:57h
Dokle vise? Jadne te tvoje cerke, ajde sve tri prebrojte koliko si ih samo promenila posle razvoda? Sramota, zeno, dovedi se u red, lep primer dajes svojim cerkama! Strasno!!!

Slavica

13-08-2012 21:14h
Strasno kako zena nemoze da pomisli dase ovaj moze zaljubit i u cerku jel on je stariji od cerke koliko je ona od njega sigurno ga deca volu bolje od GAGIJA to ona moze samo da laze samu sebe moja mama daje to uradila jabi se odrekla ta zena svaki pet meseci menja i uvek nadje jako dobroga samo je nesto sa njom kad oni uvek pobegnu bolje nek se pregleda staje fali
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: