Petar Strugar: Ljubav na pomolu

1
Samo dva meseca nakon raskida jednogodišnje veze, glumac Petar Strugar u aprilu je upoznao studentkinju Milicu Lekić koja je uspela da ga zaintrigira
Petar Strugar, Foto: Story press, Orange studio
Petar Strugar, Foto: Story press, Orange studio

I dok u filmu i seriji Montevideo, Bog te video igra velikog zavodnika, glumac Petar Strugar (24) privatno ne vodi buran emotivni život otkako je pre četiri meseca uplovio u romansu sa studentkinjom Milicom Lekić (21). Njih dvoje započeli su komunikaciju preko društvene mreže Twitter da bi se ubrzo upoznali i strasno zaljubili jedno u drugo. Ova mlada devojka poreklom iz Berana živi u Beogradu i studira na Fakultetu za medije i komunikaciju, a put do njenog srca za zgodnog srcelomca otpočeo je nedugo nakon što je krajem zime raskinuo jednogodišnju vezu s jednom atraktivnom Beograđankom za kojom je neko vreme patio. Petar se, međutim, u početku dvoumio između Milice i izvesne Melise iz Bara, ali ubrzo je poklekao pred udvaračkim naletima svoje sadašnje izabranice.

- Upoznali smo se preko Twittera ili Faceboka, ne mogu da se setim. Nisam u vezi i nas dvoje nemamo takav odnos. Malo smo se družili i to je to. Ne želim o tome uopšte da pričam, a vi slobodno pišite šta god ste saznali – bio je kratak mladi glumac u izjavi za Story pred put u Trst ne želeći da prizna kako u njegovom odnosu sa Milicom postoje iskrene emocije. Inače, za razliku od Petra, Milica voli često da izlazi i redovan je posetilac beogradskih splavova pa je, navodno, u prošlosti neretko bila u društvu nekoliko poznatih fudbalera. Ova činjenica zasmetala je Petru koji joj je to u početku prebacivao, ali je naknadno odlučio da od svojih prijatelja ne krije kako ima novu devojku pa ju je nedavno na Adi Ciganliji i upoznao s nekima od njih.

U pauzi snimanja serije i drugog nastavka filma Montevideo, Bog te video, Petar je svoju partnerku odveo u rodnu Budvu gde ju je upoznao sa ocem i maćehom, a viđeni su i na plaži Kamenovo nadomak Rafailovića gde su sa društvom nekoliko dana zaredom igrali odbojku. Ipak, s obzirom na to da sa majkom i sestrom koji žive u Kragujevcu glumac nije u dobrim odnosima, oni nisu ni imali priliku da upoznaju Petrovu novu izabranicu.

- Ja sam emotivac i ne mislim da je to nešto loše, ali svoja osećanja čuvam za sebe i svoje bližnje – opisao je Petar nedavno za Story lične stavove o privatnom životu i otkrio da nije lak na suzama, čak ni u teškim emotivnim situacijama.

- Nikad ne plačem, mada mi se ponekad nešto stegne u grlu kada glumim ili gledam film, ali suzu nikad ne pustim. Ne znam da li je to zbog mog vaspitanja ili nekog mačoizma – rekao je Strugar koji verovatno zbog  čvrstog stava da ne govori o svojoj intimi ne želi da prizna ni aktuelnu četvoromesečnu vezu.

Nikola Rumenić

 

 

makonda-tracker