Jovana i Željko Joksimović: Romantična letnja pustolovina

0
Dok odmor provodi kraj supruge Jovane obilazeći bajkovita ostrva u Grčkoj, kantautor Željko Joksimović ističe kako ima puno poverenje u ćerku Minu koja ove godine letuje sa društvom daleko od svog tate
Jovana i Željko Joksimović, Foto: Julija Gromova, smedia.rs
Jovana i Željko Joksimović, Foto: Julija Gromova, smedia.rs

Tokom letnjih meseci pevači ili rade ili se odmaraju na nekoj od egzotičnih destinacija, a popularnom muzičaru i kompozitoru Željku Joksimoviću (40) pošlo je za rukom da ovog leta spoji lepo i korisno. Iako sa svojom suprugom Jovanom Joksimović (31) tople julske dane provodi na najprestižnijim grčkim ostrvima, posle nastupa u Prilepu, poznati bračni par otputovao je na Santorini. Mada ih je tamo očarao jedan od najlepših zalazaka sunca, svoju letnju avanturu nastavili su na Mikonosu. Vreme provode u društvu svojih prijatelja, bračnih partnera Ivane Mišković-Karić i Gorana Karića i Marije i Dragana Tarlaća, a Željku nije predstavljalo problem da na jedno veče napusti veselo društvo i doputuje u Crnu Goru kako bi održao nastup u diskoteci Top hil u Budvi.

- Nije mi teško što sam prekinuo odmor zbog koncerta u Crnoj Gori. Muzika je moj posao koji živim, tako da sam se i na ovom nastupu bukvalno odmarao. Niko ne može da se umori od muzike, bar ja nisam čuo za takvog čoveka - otkriva Željko, a poseta Crnoj Gori podsetila ga je i na početak ljubavi sa lepom voditeljkom koju su početkom ove godine učvrstili brakom, najpre na Maldivima, a potom i u Beogradu. Naime, Željko je sa svojom suprugom Jovanom 2008. godine prvi put uživao na zajedničkom letovanju u Budvi, pa ga za ovo mesto vežu neke od najlepših uspomena.

- U Crnoj Gori sam do sada letovao mnogo puta, a stekao sam i mnogo prijatelja. Kad god dođem, bilo da je reč o odmoru ili poslu, osećam se veoma dobro, kao da sam kod kuće. Ove godine uživamo na Mikonosu, ali prošle godine letovali smo u Budvi – kaže muzičar čija ćerka Mina (16) iz prvog braka sa psihologom Vesnom Avramović, leto provodi na odmoru sa prijateljima.

- I Mina je trenutno na moru sa svojom generacijom, pa se ispostavilo da smo trenutno svi na moru. (Smeh) Ona je sada velika devojka i upisala je muzičku akademiju - ističe ponosni tata, a iako je njegova mezimica trenutno daleko od njega, on ne brine.

- Imam mnogo poverenja u nju - siguran je Željko, ali i veoma ponosan što je njegova ćerka odlučila da svoje obrazovanje nastavi na muzičkoj akademiji. Poznatog pevača i kantautora po povratku sa Mikonosa očekuju brojni poslovni angažmani, kao i muzička saradnja sa folk pevačem Halidom Bešlićem kojem je Joksimović svojevremeno komponovao pesmu Miljacka.

Danilo Mašojević

 

makonda-tracker