Kim Kardašijan i Kanije Vest u reklami za ovogodišnju dodelu MTV nagrada

0
Popularna rijaliti zvezda Kim Kardašijan snimila je sa svojim dečkom Kanijeom video u krevetu, ali za potrebe promocije dodele MTV nagrada.

Zajedno sa njima pojavljuje se komičar Kevin Hart, koji će biti domaćin ceremonije. Dok Kim i Kanije opušteno leže na krevetu, Kevin i prilazi i saopštava da će njih troje predstaviti kao novi holivudski trio, a zatim iznosi ideju da bi njihov zajednički nadimak trebalo da bude  KevKimYe, ali to nije bila ideja koja se naročito dopala reperu i rijaliti zvezdi kao ni KKK, što neodoljivo podseća na zloglasnu rasističku organizaciju Kju-kluks-klan.

Dodela 2012 MTV Video Music Awards prenosiće se uživo iz dvorane Staples Center u Los Angelesu u noći između četvrtka i petka, 6. na 7. seprembar, u 03:00. U skladu sa tradicijom MTV Video Music Awards, i ove godine će dodelu obeležiti neobični nastupi najvećih muzičkih zvezda današnjice, uključujući već najavljene izvođače na VMA, Ališu Kiz i One Direction, kao i pojavljivanje vodećih glumaca i glumica sa malih i velikih ekrana.

Tijana Radovanović

 

makonda-tracker