Bivši suprug Ejmi Vajnhaus bori se za život

0
Blejk Filder Sivil je u komi jer je su mu otkazali unutrašnji organi, nakon što je prošlog petka počeo da se guši u svom stanu, a nagađa se da je uzrok koktel alkohola i tableta.
Blejk Filder Sivil, foto: Profimedia
Blejk Filder Sivil, foto: Profimedia

Lekarski izveštaji kažu da je Blejk progutao jezik i zamalo se ugušio u sopstvenoj bljuvotini, a navodno mu je otkazalo i levo plućno krilo, zbog čega je priključen na aparate. Bez svesti ga je pronašla devojka Sara Aspin, majka njegovog petanestomesečnog sina Džeka, koja je svesna da je možda čeka najgore jer su i lekari polako počeli da dižu ruke, a u jednom trenutku su joj navodno rekli i da ga drži za ruku jer su mislili da će umreti.

– Molim se da preživi, ali već sam se pripremila na to da se više nikad neće probuditi – rekla je Sara koja ga je podigla sa poda i pozvala hitnu pomoć.

Inače, pre nešto više od godinu dana, pevačica i Blejkova ljubav života Ejmi Vajnhaus, preminula je u dvadeset i sedmoj godini od velike količine alkohola, iako se lečila od zavisnosti od narkotika. Njen odlazak nikada nije preboleo a mnogi su ga i krivili za njenu smrt, naročito Mič Vajnhaus koji je tvrdio da je on uveo njegovu ćerku u svet droge. Izgleda da su se sada slični tamni oblaci nadvili i nad njegovom sudbinom.

makonda-tracker