Gven Stefani zablistala na naslovnici septembarskog Harprer’s Bazaara

0
Popularna pevačica grupe No Doubt, Gven Stefani našla se na naslovnici septembarskog izdanja magazina Harper’s Bazaar - obučena u roze i sa neizostavnim karminom jarko roze boje!
Gven Stefani, Harper's Baazar
Gven Stefani, Harper's Baazar

Dok je u toku veliki povratak benda No Doubt na scenu, pevačica Gven Stefani ponovo dokazuje da je jedna od najbolje stilizovanih dama šoubiznisa. Izgleda savršeno u editorijalu za Harper's Bazaar.

Četrdesetdvogodišnja pevačica je za ovaj magazin otkrila detalje iz njenog života, pa je tom prilikom pričala o majčinstvu, borbi sa tabloidima, o njenoj opsesiji – šminkanju, kao i o tome kako uspeva da održi savršenu liniju.

- Uvek sam bila devojka koja voli da se sređuje. Danas sam već dva puta stavljala šminku: stavljam je kad vodim dete u školu, a onda sam otišla kući, oprala lice i opet je stavila za ovaj ručak s vama. Volim kad se svom mužu više dopadam, a on voli kad imam šminku – rekla je pevačica.

Gven je dodala i da joj prija i da se jako dobro snalazi u ulozi majke, ali da joj je bilo jako teško da napravi balans između porodice i posla.

makonda-tracker