Uskoro nova sezona Keeping Up With The Kardashians

0
Poznati serijal kanala E!’ "Keeping Up With The Kardashians” vraća se na ekrane ovog leta sa 18 jednočasovnih epizoda, prikazujući još više zbližavanja, ljubavi i drame najgledanije porodice na televiziji – Kardašijan. Premijera 7. sezone Keeping Up With

U potpuno novoj sezoni  Keeping Up With The Kadashians, ova neobična porodica nastavlja da deli sa publikom svoje uspone i padove, sa istom atmosferom, snagom i humorom koja je ovu grupu ljudi načinila jednom od najpoznatijih porodica na svetu. Kim je postala privrženija porodici više nego ikada ranije, Kortni i Skot pripremaju Mejsona za dolazak male sestre, Kloe pokušava da provede vreme sa ljudima koje voli, Kajl i Kendal otkrivaju način kako da istupe iz senke svojih starijih sestara, Rob pokušava da pronađe svoj put u poslu, a Brus i Kris prolaze kroz težak period. U proširenoj sezoni sa 18 jednosatnih epizoda porodica pokazuje da šta god da se desi, Kardašijani ne mogu da pokleknu.

 

Serija kreće sa mamom Kim koja je očajna nakon novinskih naslova u kojima se navodi da Kloe nije biološka ćerka Roberta Kardšijana. Dok gleda kako mediji vrše pritisak na njenu porodicu, ova prava predstavnica matrijarhta odlučuje da krene u akciju. Ali njeni napori da dokaže da je Kloe zaista Kardašijan uzbunjuju celu porodicu.

Tokom serijala Kim, Kortni i Kloe  zajedno kaoprave  poslovne žene sele svoj originalni butik u srce Holivuda. Međutim, sestre ne mogu lako da se slože oko svoje stilizovane prodavnice.

Kloe uspeva da iznenadi porodicu i pridruži im se na tropskom putovanju u Dominikanskoj Republici.  

 

makonda-tracker