Olimpijci proslavili 100. medalju za Srbiju

0
Veliki uspeh srpskih asova na Olimpijskim igrama obeležen je na impresivan način, kako to i dolikuje.

Ivana Maksimović je u Londonu Srbiji donela 100. medalju na Olimpijskim igrama! Klub Srbija imao je čast da bude mesto proslave fantastičnog uspeha naše sjajne strelkinje koja je osvojila srebro u disciplini malokalibarska puška trostav.

Istorijski uspeh za Srbiju Ivana je proslavila u velikom društvu, ali sve vreme bila u centru pažnje ponosno noseći odličje. Čestitke je primala sa svih strana, kao i njeni roditelji Goran i Miribana Maksimović.

Velikoj proslavi pridružili su se njeni strelci Zorana i Jelena Arunović, Jasna Šekarić, plivač Milorad Čavić, atletičari Asmir Kolašinac i Emir Bekrić, veslači Goran Jagar, Miloš Vasić, Nenad Beđik, Radoje Đerić i Miljan Vuković. Naravno, tu su bili i Vlade Divac, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije i Đorđe Višacki, generalni sekretar Olimpijskog komiteta Srbije.

Posle oficijalnog dela, naši asovi su se družili sa prisutnima, delili autograme, igrali pikado i stoni fudbal u sobi za zabavu i ispratili Bolta na putu do novog zlata na Olimpijskim igrama.

makonda-tracker