Milorad Čavić: Dao sam 200 posto svojih mogućnosti

0
Nakon što mu je izmakla medalja na Olimpijskim igrama, plivač kojem je ovo bila ujedno i poslednja trka u karijeri podelio je sa navijačima svoja osećanja
Milorad Čavić, foto: Twitter
Milorad Čavić, foto: Twitter

Najbolji srpski plivač svih vremena je neposredno pred Olimpijske igre najavio povlačenje iz sporta, usled povrede kičme, zbog koje je pre dve godine bio podvrgnut operaciji. Osvojivši četvrto mesto u finalu trke na 100 metara leptir stilom, prokomentarisao je svoje poslednje takmičenje u karijeri.

- Bole me i srce i duša što nisam osvojio medalju. Kada sam dodirnuo zid video sam da se nije upalila lampica, iako sam se silno nadao da hoće. Pokušao sam, borio sam se, ali nisam uspeo. Znam samo da sam dao 200 posto svojih mogućnosti i neka niko ne sumnja u to. To je život. Bodrio sam sebe. Govorio sam - ajde, možeš ti, izdrži. Ruke su mi otkazivale, pokušao sam onda nogama da izvučem sve iz sebe. Nažalost, nisam uspeo - rekao je Milorad Čavić.

Ćao svima! Tako je to u sportu ponekad, ali sam zaista uživao! Hvala svima na podršci, ali nije sve crno! Ipak, život ide dalje! :) - napisao je Čavić na svom Twitter profilu obraćajući se brojnim fanovima i vernim navijačima.

Zorana Stanković

makonda-tracker