Katarina Šišmanović: Daljina je donela kraj

2
Nakon tri meseca strasne veze, lepa voditeljka Katarina Šišmanović raskinula je romansu na daljinu sa slovenačkim biznismenom Domenom Zadravecom
Katarina Šišmanović, Foto: Andrija Damjanović, Star
Katarina Šišmanović, Foto: Andrija Damjanović, Star

Iako je posle više od godinu i po dana samovanja ovog proleća upoznala naizgled idealnog partnera, lepa voditeljka emisije Sve za ljubav i apsolventkinja novinarstva na Fakultetu političkih nauka, Katarina Šišmanović  (29), rešila je da okonča tromesečnu vezu sa Slovencem Domenom Zadravecom (36). Učestali izlasci sa drugaricama tokom poslednjih nedelja naveli su njene poznanike da se zapitaju da li je došao kraj njihovoj romansi pa je tako i sama Katarina svoje okruženje pre nekoliko dana obavestila da od pre petnaestak dana više nije u ljubavi sa Domenom.

Česta putovanja zbog snimanja priloga za jednu od najgledanijih emisija na domaćim kanalima, ali i Zadravecova ispunjena poslovna agenda, nisu im dozvolili da strast koja je među njima planula na letu Beograd – Ljubljana preraste u ljubavnu vezu sa ozbiljnijom perspektivom. Presudila je Katarinina odluka da letovanje provede isključivo u ženskom društvu i tako iščisti svoje misli od velikih očekivanja u vezi, ali i ljubavnih promašaja koji su je sustizali poslednjih godina. Rešila je i da se vrati studiranju pa tako planira da na jesen položi preostale ispite i postane diplomirani novinar politikolog. Iako je nakon raskida nekoliko dana provela u rodnom Kragujevcu, lepa Katarina ne pati zbog rastanka jer je shvatila da Domen nije pravi muškarac za nju. Inače, Zadravec radi za A.T. Kearney, jednu od najpoznatijih menadžment-konsalting kuća na svetu koja svoje kancelarije ima u čak trideset i devet zemalja, tako da u svoj raspored često nije mogao da stavi dolazak u Beograd radi susreta s Katarinom. Ona je, s druge strane, imala ozbiljnija očekivanja od markantnog biznismena kojeg je nedavno ipak ostavila. Među njima se na početku rodila strast na prvi pogled, a sudbinskom susretu  doprinelo je i to što su sedeli jedno do drugog u avionu. 

Doskorašnji izabranik zgodne Kragujevčanke, inače specijalizovan za savetovanje banaka i finansijskih organizacija po pitanju strategije, organizacije, transformacije i change menadžmenta, od starta nije krio oduševljenje srpskom voditeljkom kojoj je tokom kratkog leta odmah počeo da se udvara, ali mu ona nije davala nikakav znak nade da bi njihovo slučajno poznanstvo moglo da se pretvori u nešto više. Iako je na kraju poklekla pred njegovim šarmom, ni jedno ni drugo, po svemu, sudeći nisu bili spremni da se založe da njihova romansa prebrodi prepreke koje im je nametnula razdvojenost.

 

Nikola Rumenić

 

 

makonda-tracker