Marijana Batinić: Dečko mi daje mir, a ja njemu elan

0
Iako nije verovala da će njena veza sa momkom koga je upoznala pre odlaska na Kostariku opstati, voditeljka Marijana Batinić otkriva nam da razlika u godinama između nje i njenog dečka Mateje Pašalića nije primetna
Marijana Batinić, Foto: Story press
Marijana Batinić, Foto: Story press

Na Kostariki je videla najlepši zalazak sunca i naučila da uživa u malim stvarima. Tamo je uspela da doživi fjaku, reč koju Splićani koriste za osećanje potpune opuštenosti. Ipak, još pre odlaska na egzotično ostrvo, voditeljka ovogodišnjeg rijaliti šou-programa Survivor Marijana Batinić (31) zaljubila se u zagrebačkog rukometaša Mateju Pašalića (28). S obzirom na to da su se simpatije dogodile neposredno pred daleki put, Marijana otkriva da nije gajila očekivanja u vezi s njenom novom romansom.

- Bio je tek početak i nisam se opterećivala time hoće li veza potrajati. Kad sam se vratila, nastavili smo tamo gde smo stali - objašnjava zgodna brineta i dodaje da je propušteno vreme naknadno nadoknadila putovanjem na kome su ona i njen dragi ostali desetak dana. Matej Pašalić igra u rukometnom klubu Medveščak iz Zagreba i ove godine postao je magistar novinarstva, a Marijana priznaje šta ju je najviše privuklo kod ovog sportiste.

- Sve što je za mene komplikovano, on uspeva da pojednostavi. Staloženiji je i promišljeniji od mene. U svakom trenutku mogu da se uzdam u njega. Ja njemu dajem elan, a on meni mir - tvrdi ambiciozna voditeljka i dodaje da se razlika u godinama između njih dvoje ne oseća.  

- On je zreliji od mene - smatra Splićanka s adresom u Zagrebu i priznaje da je oduvek padala na zgodne frajere, ali i da joj je važnije ono što se krije ispod površine:

- Mateja je pouzdan i vredan. Imamo iste ciljeve i slične puteve koji do njih vode. Na prvi pogled smo jako različiti, ali u stvari veoma smo slični. S jedne strane ambiciozni smo i posvećeni poslu, a s druge gurmani i hedonisti – iskrena je Marijana.

Iako tvrdi da njihovoj vezi ide u prilog to što oboje imaju mnoštvo obaveza, žive u šestoj brzini i jedno drugom predstavljaju podršku, Marijana i dalje ne planira zajednički život sa svojim partnerom.

- Još nije došlo vreme za to, lepše nam je ovako neopterećeno - ističe devojka koja je u hrvatskim medijima doživela vrtoglavi uspeh i dodaje da joj tempo života koji vodi za sada ne omogućava da bude majka.

- Odlučiću se na majčinstvo kada se zasitim novih izazova - tvrdi Marijana objašnjava da njen odnos sa osamnaest godina mlađom sestrom za nju na neki način predstavlja uvertiru za majčinsku ulogu.

- Iako je moja sestra u pubertetu, nemamo nesuglasice. Ponekad mi je žao što joj nisam više sestra, a manje mama. Nažalost, prevelika je razlika u godinama. Možda se na taj način treniram za budućnost - objašnjava atraktivna voditeljka koja je nedavno završila snimanje TV serijala Ljubav na selu koji je na hrvatskom području zabeležio visok procenat gledanosti. Iako je za potrebe snimanja ovog programa obišla nekoliko ruralnih područja, voditeljka priznaje da je još privržena gradskim uslovima:

- Stalan život na selu ne bih izabrala, ali nekoliko meseci godišnje potpisujem odmah. Selo je divno mesto za odmor i ljudi će sigurno ponovo početi da traže mir na takvim mestima - poručuje Marijana Batinić.

 

Stefan Tošović

 

 

 

makonda-tracker