Nina Badrić: Četrdesete su mi nove tridesete

0
Mada je planirala da svoj ulazak u petu deceniju proslavi skromnom večerom sa suprugom Bernardom Krasićem, pevačicu Ninu Badrić njen izabranik obradovao je žurkom iznenađenja u kojoj su učestvovali njeni prijatelji iz svih krajeva sveta
Nina Badrić, Foto: Livio Andrijić, Story press
Nina Badrić, Foto: Livio Andrijić, Story press

Iako smatra da su četrdesete nove tridesete, hrvatska pop zvezda Nina Badrić svoj četrdeseti rođendan 4. jula nije želela da obeleži glamuroznom proslavom, nego je odlučila da veliku zabavu priredi tek kada se svi njeni prijatelji budu vratili s odmora. I mada je planirala da izbegne slavlje, njen suprug Bernard Krasić (34) rešio je da joj napravi žurku iznenađenja, za koju je rekla da je najbolji poklon koji je ikada dobila.

- Kako me Bernard iznenadio? Žurkom iznenađenja. U tajnosti je snimio veliku rođendansku čestitku, onu na kojoj su želje svih mojih prijatelja, pa i onih sa raznih krajeva sveta. Kada sam je odgledala, ostala sam bez teksta. Bilo je to za mene jako dirljivo. Inače, planirala sam da moj rođendan proslavim sa Bernardom na skromnoj večeri i kada smo krenuli, sve je i izgledalo kao da nas dvoje sami odlazimo na večeru u naš omiljeni restoran. Ipak, bio je to mali party na kome su bili meni dragi ljudi, uvod u onaj veliki koji će se tek dogoditi – rekla je Nina koja se raduje godinama koje dolaze jer smatra da će joj se prave stvari tek desiti.

Zanimljivo je da je baš za njen rođendan uredništvo italijanskog IT magazina za koji se još u aprilu slikala objavilo Nininu naslovnu stranu.

- Iskreno me je ganuo gest da naslovna bude puštena baš za moj rođendan. Mnogo mi se svidela i počastvovana sam što su me odabrali za julski broj, a posebno me je oduševila saradnja sa kultnim fotografom Edlandom Manom – ispričala je pevačica koja je taj dan provela obasuta ljubavlju i poljupcima voljenog supruga. Za rođendan posetili su je i roditelji kako bi ispoštovali tradiciju.

- U našoj porodici tradicija je da rođendansko jutro počne posetom porodice. Zahvalna sam Bogu što su tu, a nema lepšeg poklona od njihovih poljubaca i rođendanskih želja – rekla je Nina.

Pevačica je uživala u društvu prijatelja i dragih ljudi, a tokom boravka na Hrvatskom primorju srela se i sa našim voditeljem Ivanom Ivanovićem koji je tamo boravio sa ćerkicom Stašom. Nina je uživala u njihovom društvu, a čak je i na društvenoj mreži Twitter objavila da je presrećna zbog svoje nove prijateljice, voditeljeve ćerkice koja ju je oborila s nogu.

- Ivana poznajem dugo, a pored uspešne poslovne saradnje, veoma lepo se i družimo. Nedavno smo zajedno bili na koncertu Olivera Dragojevića u Istri gde je bila i njegova ćerkica Staša, koja me je oduševila jer je predivno vaspitano i dobro dete. Da budem iskrena, ona mi je tamo bila i najbolja drugarica – kaže pevačica.

Iako je Nina do prošle godine redovno provodila vreme sa svojom prijateljicom Aleksandrom Meljničenko, čak su i letovale zajedno, ove godine to nije bio slučaj. Mnogi su to povezali sa činjenicom da je srpska lepotica postala majka devojčice Tare pa se zbog toga ni s kim ne viđa, dok su dušebrižnici saznali da je ona odlučila da se navodno više ne druži sa hrvatskom pevačicom jer sumnja da ona odaje informacije iz njenog privatnog života. Kao i obično, Nina je uzdržana u izjavama za medije kada je u pitanju njeno prijateljstvo sa Sandrom, a leto provodi na Jadranu, što ipak ne znači da kasnije neće posetiti svoju drugaricu kako bi videla njenu tek rođenu ćerkicu.

- Reč je o potpuno netačnoj informaciji i zaista mi nije jasno kako je neko došao na ideju da izmisli neprijateljstvo između Sandre i mene – zaključuje Nina koja se odmara kako bi se pripremila za buran period koji je očekuje na jesen, budući da je 26. oktobra zakazala koncert u Beogradskoj areni.

Ksenija Konić

 

 

makonda-tracker