Melani Grifit i Antonio Banderas: Prevare i poroci za početak i kraj

0
Posle šesnaest godina braka, Melani Grifit i Antonio Banderas nalaze se pred razvodom zbog njene posesivnosti i bolesti zavisnosti, a navodno i zbog toga što joj on više nije veran
Melani Grifit i Antonio Banderas, Foto: Guliver
Melani Grifit i Antonio Banderas, Foto: Guliver

Nakon mnogih slavnih ličnosti koje su u poslednje vreme isplovile iz bračnih voda, još jedan holivudski par suočava se sa nepremostivim problemima koji će, po svemu sudeći, kulminirati razvodom. Posle ovogodišnjih raskida bračnih zajednica poznatih ličnosti koji su, po rečima američkih medija, poprimili razmere epidemije i neslavnog završetka braka Džonija Depa i Vanese Paradi, Toma Kruza i Kejti Holms, Vere Vang i Artura Bekera, kriza nije zaobišla ni slavne glumačke partnere, Melani Grifit (54) i Antonija Banderasa (51).

Do juče skladni supružnici započeli su svoju romansu 1995. godine, kada su zajedno radili na filmu Two Much. Venčali su se godinu dana kasnije i ubrzo nakon toga dobili ćerku Stelu del Karmen Banderas Grifit (16) koja je njemu jedino dete, dok ona iz braka sa Stivenom Bauerom ima sina Aleksandera (18), a  u zajednici sa Donom Džonsonom dobila je ćerku Dakotu (23). Oba glumičina prethodna braka navodno su se završila iz istog razloga – zbog njenih brojnih poroka od kojih nije mogla da pobegne. Naime, poznato je da je Melani već kao mlada zapala u probleme s alkoholom, drogom i tabletama. Ni tokom šesnaest godina dugog braka s Antonijom to joj nije pošlo za rukom, a zbog toga su neretko imali žučne nesporazume i svađe.

- Nikada nismo poricali i uvek smo otvoreno govorili o Melaninim problemima koji su uključivali zavisnost o drogama, alkoholu i tabletama – izjavio je Banderas prošle godine za američke medije.

Čak i nakon mnogih terapija, rehabilitacija i savetovališta koja je ovaj bračni par posetio, u javnosti su se pronosile glasine kako je njihov brak izuzetno ugrožen i da neće opstati ukoliko se Melani potpuno ne izleči.

Ipak, ni glumičina zavisnost nije jedina nevolja u njihovom odnosu koja je dovela do kraha ljubavi. Već duže vreme američku štampu pune naslovi o Antonijovom neverstvu. On je u martu ove godine fotografisan kako uživa u Kankunu u društvu nepoznate plavuše, a već u aprilu tokom Kanskog festivala viđen je da flertuje sa dve egzotične lepotice.

- Melani je u haosu. Ne samo da postoji opasnost da izgubi ljubav svog života, već je i njena karijera gotova, dok je Antonio i dalje zvezda u usponu - rekla je za National Enquirer jedna glumičina prijateljica dodajući da su se odnosi dvoje glumaca posebno pogoršali nakon priča o glumčevom neverstvu.
- Ljubomora je već godinama izjeda i ne verujem da i dalje može živeti u strahu od njegove prevare – dodao je isti izvor.

Melani se u prošlogodišnjem intervjuu za američki magazin People prisetila kako je izgledao njihov prvi susret.

- Prvo što me je pitao bilo je koliko imam godina. Odgovorila sam mu da je to nešto najnepristojnije što je mogao da kaže! Ali, ipak je bilo nečega u vezi s njim, što I dalje postoji. Jednostavno ga volim - rekla je Griffithova koja je nedavno uslikana na ulici bez burme na ruci. I mada nijedno od aktera emotivne sage to nije potvrdilo a ni demantovalo, sve glasnije spekulacije o razvodu, u kojem će se, ako do njega dođe, deliti oko 50 miliona dolara koliko iznosi imovina stečena u braku, čini se da će ovo ipak biti kraj dugogodišnje ljubavi ovog para. Ostaje samo da vidimo šta će biti sa tetovažom na glumičinoj desnoj ruci, na kojoj je u srcu ispisano Antoniovo ime.

 

Tijana Radovanović

 

 

makonda-tracker