Nataša Bekvalac: Sama u Gradu ljubavi

2
Iako je srećna u vezi sa manekenom Vladimirom Vuksanovićem, pevačica Nataša Bekvalac odmor provodi sa prijateljima, a posle nedavnog predaha na Adi Bojani i u Veneciji je boravila bez svog emotivnog partnera
Nataša Bekvalac, Foto: Privatna arhiva
Nataša Bekvalac, Foto: Privatna arhiva

Plavokosa pop zvezda Nataša Bekvalac (31) vratila se pre nekoliko dana sa kratkotrajnog odmora u Veneciji i to u jeku napisa o njenoj ljubavi sa manekenom Vladimirom Vuksanovićem (24) koji je nedavno priznao da su njih dvoje u vezi. Dok pakuje kofere za odmor u Turskoj, ona mudro ćuti na temu svog ljubavnog života i ne želi da daje intervjue do 25. septembra, kada će na svoj trideset drugi rođendan objaviti novi album.

Lavina spekulacija o njihovoj romansi počela je u junu, nakon što je magazin Story ekskluzivno objavio zajedničke fotografije ovog para sa španske Ibice gde su pod rediteljskom palicom Miloša Nadaždina snimali spot za Natašin novi singl Pozitivna. Nataša tada nije priznala vezu, ali je otkrila da je Vladimira upoznala preko mlađe sestre Kristine Bekvalac koja je s njim učestvovala u rijali šou-programu Survivor, zbog čega se spekuliše da su u vezi tačno pet meseci.

- Za mene ne postoji tip muškarca, samo hemija koja se dogodi ili je nema. Nekada sam verovala da se suprotnosti privlače, a sada sam ubeđena da se sličan sličnom raduje i nadam se da negde postoji muškarac rođen za mene. Kada stigne brzinu mojih štikli, prestigne me i natera da usporim, daću mu svoju ruku da me vodi kroz život – rekla je Nataša pre mesec dana za Story sakrivši pri tom da je tokom proleća zaplovila u vezu sa Vuksanovićem koji je strpljivo osvajao njeno srce. Njih dvoje neguju romansu bez velikih opterećenja, a da jedno drugo ne bi gušili u vezi, rešili su da se odmaraju odvojeno. Pre odlaska u Italiju u kojoj je dogovorila nastup u čuvenoj milanskoj diskoteci Holivud, Bekvalčeva je u društvu sestre Kristine i menadžera Farisa Jume boravila na  Adi Bojani, dok se Vlada za to vreme odmarao u Hrvatskoj i Grčkoj. Ni na predstojeći odmor u Turskoj ovaj par neće ići zajedno, a nije u planu ni zajednički život, iako će se Vuksanović zbog završetka studija u Solunu uskoro vratiti na svoju beogradsku adresu. U srpsku prestonicu nedavno se preselila i Nataša pa ona i njen partner sada imaju dovoljno vremena jedno za drugo. Ipak, povremena razdvojenost inicirala je napise pojedinih tabloida koji tvrde da Vlada zgodnu pevačicu vara sa manekenkom Jovanom Švonjom s kojom je, navodno, nekada bio u vezi. Istina je, međutim, da su njih dvoje na splavu River samo proćaskali tokom održavanja nedeljne Fucking famous žurke koja okuplja brojne poznate ličnosti.

Vuksanović je više nego opčinjen svojom sadašnjom devojkom u koju je ludo zaljubljen pa mu ni na kraj pameti nije da je eventualno prevari. Ipak, zanosna Novosađanka svojim ćutanjem dokazuje kako ne želi da se zaleće u eksponiranje svoje veze dok ne utvrdi da je Vlada onaj pravi. Do tada će njen spot za pesmu Pozitivna i dalje izazivati kontroverzne komentare na sajtu You Tube na kom je ovaj letnji hit pregledan skoro dva miliona puta.

 

Nikola Rumenić

 

 

makonda-tracker