Koncert Teške Industrije 4. avgusta na Ušće Open Airu

0
Sve posetioce manifestacije UŠĆE Open Air i ovog vikenda očekuju zanimljivi sadržaji, utakmice i besplatni koncerti.

Seniorska ekipa američkog fudbala Vukovi odigraće egzibicionu utakmicu u petak, 3. avgusta, u 20 časova na fudbalskom terenu UŠĆE Open Air-a.

Svi koji bi da vežbaju i dovedu svoje telo do savršenstva, imaće priliku da probaju Zumbu u petak 3. avgusta od 20 časova na glavnoj bini. Neodoljivi spoj vežbi, sambe, rumbe, hip hopa i ostalih popularnih latinoameričkih plesova osvojili su čitav svet.

U subotu 4. avgusta u 20 časova, sarajevska grupa Teška industrija održaće svoj prvi koncert u našem glavom gradu na glavnoj bini kod Naxi plaže, u okviru manifestacije UŠĆE Open Air. Koncert je besplatan za sve posetioce.

Jedna od najvećih rok atrakcija u regionu, u kojoj je sedamdesetih godina pevao Sead Memić-Vajta, poznata je po albumu Bili smo raja, na kome su obrade najvećih hitova naše i scene u regionu, urađene u rok fazonu. Ukoliko volite da slušate Zdravka Čolića, Bijelo dugme, Kemala Montena, Merlina, Crvenu jabuku, Plavi orkestar, uživaćete u njihovim pesmama izvedenim na drugačiji i originalan način.

makonda-tracker