Novak Đoković: Podrška Vrtića bez granica

0
Posle meča s Lejtonom, Novak Đoković obratio se svojim pratiocima na društvenim mrežama i s njima podelio utiske s Olimpijade, ali i radost zbog podrške mališana iz Vrtića bez granica, koji je kao ambasador UNICEF-a svečano otvorio
Novak Đoković, foto Profimedia
Novak Đoković, foto Profimedia

Pa, mislim da ste već navikli da preživljavate nervne slomove dok gledate moje mečeve :) Volim ja tako malo da vas namučim, da ne budem ja jedini koji se znoji :) A i na kraju je pobeda slađa kad se dooobro namučim, a Lejton me je malo namučio danas. Sutra novi meč, novi izazov. Srećan sam što sam u četvrtfinalu i korak bliže borbi za medalju. Hvala vam svima na podršci! I baš sam hteo da podelim još nešto sa vama.

Juče sam dobio ovu fotografiju mališana iz Srbije koji uživaju u svom novom Vrtiću bez granica čijem otvaranju sam imao zadovoljstvo da doprinesem kao ambasador UNICEF-a. Prisetio sam se se koliko su meni kao klincu druženje, učenje i podrška bili važni. Baš sam srećan što mogu da doprinesem poboljšanju njihovih života - napisao je najbolji srpski teniser.

makonda-tracker