DJ Ralf Gud pozvao Severinu u Arenu

0
Planetarno popularni di džej i muzički producent, Ralf Gud, čiji hitovi Sos i In the zone su poharali svet, nastupiće kao jedan od hedlajnera četvrtog po redu Guarana Foam Festa, koji se 1. septembra održava u Beogradskoj areni, a za razliku od drugih kolega s
Severina Vučković
Severina Vučković

Ralf je na duhovit način ispričao kako je čuo za popularnu Seve.

- Nisam bio u prilici da se upoznam sa muzičkom scenom Balkana, ali Severinu sam čuo, ali i video. Radio sam produkciju jednom bendu koji je nastupio na Evroviziji u Grčkoj i igrom slučaja čuo i video Severinu. Rekli su mi za njen kućni video, i nisam izdržao a da ga ne pogledam. Fenomenalna je u svakom pogledu, i voleo bih da dođe u Arenu, da uživa u muzici, a suprug neka pričuva bebu tih nekoliko sati - kaže u šali Ralf, a da li će se i Severina našaliti, i doći u Arenu, ostaje da se vidi.

Pored Ralfa, na stejdžu Guarana Foum festa će se naći i popularni MC Rikardo L Rok, ali i mega zvezde kao što su Kurd Maverik, Aleks Gaudino, Arn Kost i mnogi drugi.

Karte za ovaj događaj još uvek se mogu nabaviti po promo ceni od 1599 dinara i to na bilteranici Arene, kard servisu, u Domu Sindikara, šoping centru Ušće i na još 60 prodajnih mesta u Srbiji.

makonda-tracker