Radmila Manojlović: Na odmor tek krajem septembra

0
Popularna pevačica leto provodi radeći u Hrvatskoj i Crnoj Gori, a sa svojim dečkom pevačem Milanom Stankovićem odmaraće tek s jeseni.
Rada Manojlović
Rada Manojlović

Atraktivna pevačica Radmila Manojlović jedna je od najzaposlenijih pevačica na estradi, pa za nju ovog leta nema odmora. Nedavno je nastupila u prepunoj diskoteci Habana u Sutomoru, a puni i diskoteke širom hrvatskog primorja.

- Hvala Bogu radim punom parom, najviše u Hrvatskoj i Crnoj Gori. Svoj repertoar ne prilagođavam mestima u kojima nastupam, a primetila sam i to da gde god da nastupam u regionu svi se vesele uz iste pesme. Odmor mogu da planiram tek za kraj septembra, nije bitno gde ću otići važno mi je samo da se odmorim - govori lepa Rada, koja ne može da sakrije da joj tokom radnih letnjih meseci najviše nedostaje njen dečko poznati pevač Milan Stanković.

- Naravno da mi mnogo nedostaje, ali srećom tu je internet. Čujemo se veoma često i jedino čega se plašim jeste račun za telefon - otkriva kroz osmeh pevačica koja će uskoro objaviti i spot za pesmu S mora na planine.

Danilo Mašojević

makonda-tracker