Kristen Stjuart nije jedina, koje glumice takođe nisu odolele rediteljima?

0
Dok se ljubavni trougao između Kristen, Roba Patinsona i Ruperta Sandresa sve više komplikuje, podsećamo vas na slavne glumice koje nisu mogle da odole režiserima sa kojima su sarađivale.
Kristen Stjuart, Rupert Sanders, foto: Profimedia
Kristen Stjuart, Rupert Sanders, foto: Profimedia

Da li im se uopšte može zameriti: dugi snimajući sati, bliskost na setu i reditelji kao glavne dase samo su neki od razloga zašto je veza između glumica i režisera ipak nešto više od stereotipa.

Mila Jovović i Pol Anderson – ruska lepotica upoznala je Pola tokom snimanja filma Resident Evil 2002. godine. Strasti se odmah rasplamsale a danas, 10 godina kasnije, par je u skladnom braku i ima ćerku.

Mila Jovović i Pol Anderson, foto: Profimedia

Dajen Kiton i Vudi Alen – slavni reditelj zaljubio se u glumicu čim ju je sedamdesetih godina ugledao na kastingu za njegov brodvejski hit Play it again, Sem. Iako je njihova romansa trajala samo godinu dana, Dajen je glumila u više Alenovih filmova, nego bilo koja druga koleginica.

Helena Bonam Karter, Tim Barton, foto: Profimedia

Helena Bonam i Tim Barton – ekscentrični par upoznao se na snimanju Bartonovog filma Planet of the Apes 2001. godine. Danas i dalje sarađuju i u skladnoj su vezi, iako su se odlučili da žive u odvojenim kućama.

makonda-tracker