Naomi Kembel ponovo ugrožava karijeru Tajre Benks

0
Tamnoputa modelsica vodiće modni šou The Face, koji ima slični zaplet kao i rijaliti America's Next Top Model Tajre Benks.
Naomi Kembel, Tajra Benks, foto: Profimedia
Naomi Kembel, Tajra Benks, foto: Profimedia

Dok su se lepotice tokom devedestih godina prošlog veka nadmetale za prevlast na modnoj pisti, sada će se takmičiti u tome čiji će šou biti gledaniji.

Da podsetimo, Benksova je odustala od manekenske karijere i postala TV lice i producentkinja zato što joj je Naomi preuzimala sve poslove.

- Napustila sam svet mode ne samo zato što više nisam mogla sa uđem u premalenu odeću, već zato što sam se umorila od borbe. Nisam mogla više da slušam kako mi je Naomi preotela posao i da ju je opet neki fotograf preporučio umesto mene – priznala je Tajra 2005. godine.

Iako i dalje suvereno vlada svetskom modnom scenom, četrdesetdvogodišnja Naomi trenutno bira učesnice za njen rijaliti, od kojih će jedna postati zaštitno lice tajnog brenda.  

- Tražim devojke koje imaju sve u paketu – prelepo lice, zdravo telo, jedinstven izgled i ličnost, kao i snažnu radnu etiku – izjavila je crna panterka.

Dok Naomi uzbudljivo najavljuje novi TV format, America's Next Top Model beleži pad popularnosti u poslednjih nekoliko sezona.

makonda-tracker