Drama se nastavlja: Robert Patinson se iselio iz kuće u kojoj je živeo sa Kristen Stjuart

0
Samo dan nakon što je Stjuartova priznala svoju aferu sa režiserom Rupertom Sandersom, njen dečko Robert Patinson je, i pored njenog izvinjenja i znakova kajanja, odlučio da se iseli iz njihove kuće.
Robert Patison i Kristen Stjuart, foto Profimedia
Robert Patison i Kristen Stjuart, foto Profimedia

Iako je Stjuartova priznala šta se dogodilo između nje i režisera, te se javno izvinila za bol i sramotu koju je prouzrokovala Patinsonu, on je odbio da prihvati izvinjenje i iselio se iz kuće u kojoj su živeli zajedno.

- U depresiji je i ne zna šta će učiniti. Nije siguran da li će oprostiti ili ne. Biće mu teško. Niko ne zna da li će oni ostati zajedno - rekao je izvor za američke medije.

Prema navodima stranih medija, Patinson je prekinuo svaki kontakt sa svojom devojkom, jer je slomljenog srca ali i besan.

- Razgovarali su telefonom, rekao joj je Potpuno si me ponizila. Svo poverenje je nestalo - rekao je izvor blizak glumcu, i tvrdi da Robert nije mogao da veruje šta mu Kristen govori, pravdajući se da se desilo samo jednom.

Ako je verovati onome što je glumac rekao u aprilu za Vogue, male su šanse za pomirenje.

- Ja ne volim opuštene veze. Ako odaberem da budem s nekim, to uradim jer to zaista želim. Kad sam u vezi, ja sam joj posvećen 100% - izjavio je Patinson.

On je tada izjavio i da ne razume ljude koji varaju svoje partnere. Ako još uvek stoji iza svojih reči, male su šanse da on Kristen ostanu zajedno.

Tijana Radovanović

 

 

makonda-tracker