Milan Popović donirao opremu vršačkoj bolnici

0
Bitke za porodilišta naziv je akcije kojom je nastavljena Bitka za bebe, a prvu medicinsku pomoć bolnici u rodnom gradu dao je Milan Popović.
Severina i Milan Popović, foto: Robert Gaspert,
Severina i Milan Popović, foto: Robert Gaspert,

Milan Popović bolnici u Vršcu donirao je medicinsku opremu u vrednosti od oko 60 hiljada evra, a poznati biznismen i izabranik hrvatske pevačice Severine bio je jedan od dobrotvornih davalaca i za vreme akcije Bitka za bebe, kada je pružio pomoć u iznosu od 250 hiljada evra za kupovinu 23 nova inkubatora.

Predsednik UO Fonda B92, Veran Matić naveo je da se Milan Popović, čuvši za nastavak Bitke za bebe, odmah javio sa željom da donira svu opremu koja je potrebna bolnici u njegovom rodnom gradu.

- Doprinos gospodina Popovića ovoj borbi za stvaranje boljih uslova u porodilištima i drugim ustanovama gde prve dane provode naši mališani odavno prevazilazi samu količinu uplaćenog novca. Iz razgovora sa drugim donatorima i potencijalnim donatorima saznajem da su se mnogi priključili borbi upravo inspirisani njegovim aktivnostima i energijom koju ulaže u pomoć bebama u Srbiji - smatra Matić.

makonda-tracker