Biljana Obradović: Moje pojavljivanje u Matijinom društvu intrigira

0
Dok odmara na Ibici, autorka emisije Biljana za vas Biljana Obradović komentariše za Story.rs spekulacije o navodnom obnavljanju romanse sa berlinskim biznismenom Matijom Ćorkovićem sa kojim je pred put uslikana na beogradskom aerodromu

Iako se spekulisalo da su obnovili romansu još dok se on zabavljao sa atraktivnom voditeljkom Nikolinom Pišek, zgodna autorka emisije Biljana za vas Biljana Obradović i berlinski biznismen Matija Ćorković tek nedavno su fotografisani zajedno na Aerodromu Nikola Tesla, što je izazvalo novu lavinu tračeva o njihovoj navodnoj vezi.

- Očigledno intrigira moje pojavljivanje u Matijinom društvu, ali svi naši prijatelji i poznanici znaju da mi ni sada a ni ranije nismo bili zajedno. Matijina sestra je moja najbolja drugarica, tako da se svi družimo kada smo zajedno u Beogradu. Igrom slučaja uvek izađu slike kada Matija raskine sa devojkom pa su tako o našoj romansi pisali i dok je on bio sa Anom Nikolić a kasnije i sa Nikolinom Pišek. Sa obema sam u dobrim odnosima i uvek se srdačno pozdravimo. Sa Nikolinom smo Matija čak i Novu godinu slavili zajedno u klubu Promet ali to tada nije bilo zanimljivo  – priča Biljana za Story.rs i otkriva da je trenutno sama.

- Nemam dečka i nisam sa Matijom. Dakle, Matija je slobodan. Trenutno se nalazim na Ibici sa prijateljima odakle idemo za London na Olimpijske igre – kaže Biljana o čijem odnosu sa Matijom je u novom broju magazina Story govorila i njegova bivša devojka Nikolina Pišek koja ističe da ne sumnja da ju je Ćorković varao sa Obradovićevom.

- Biljanu dugo poznajem i uverena sam da tu nije bilo ničega dok smo Matija i ja bili zajedno. Čak i da postoji nešto među njima, sada to ne bi trebalo da me se tiče. Matija je slobodan dečko i ima svoj život koji može da živi kako god hoće – rekla je Nikolina za Story povodom spekualcija o Biljaninoj i Matijinoj vezi.

 

 

Nikola Rumenić

makonda-tracker