Kristen Stjuart priznala preljubu: Žao mi je, Roberta volim najviše na svetu!

0
Nakon što je uhvaćena u zagrljaju sa dvostruko starijim i oženjenim rediteljem Rupertom Sandersom, mlada glumica potvrdila preljubu i objavila izvinjenje najbližima, a posebno dečku Robertu Patinsonu.
Kristen Stjuart i Rupert Sanders, foto Profimedia
Kristen Stjuart i Rupert Sanders, foto Profimedia

Prema navodima magazina US Weekly, Stjuartova i reditelj filma Snežana i lovac, u kome je ona igrala glavnu ulogu, viđeni su prošlog četvrtka u Sidneju u prisnom zagrljaju, a izvor blizak glumici rekao je da je ona očajna zbog toga što je to izašlo u javnost. Ubrzo nakon toga oboje su iskazali svoje kajanje i dali izjavu u kojoj su se izvinili za bol i sramotu uzrokovanu njihovom kratkotrajnom nesmotrenošću.

- Žao mi je za svu bol i sramotu koju sam uzrokovala meni bliskim ljudima i svima na koje je ovo uticalo na bilo kakav način. Ta kratkotrajna nesmotrenost je ugrozila najvažniju stvar u mom životu, osobu koju volim i poštujem najviše na svetu. Volim ga i žao mi je - napisala je Stjuartova.

Sanders je takođe svojom izjavom pokazao duboko kajanje zbog afere.

- Strašno sam uzrujan zbog bola koji sam prouzrokovao svojoj porodici. Moja prelepa žena i božanstvena deca su sve što imam na ovom svetu. Volim ih svim srcem. Molim se da kroz ovo prođemo zajedno - napisao je Sanders.

Kakva je trenutna situacija i status veze između Stjuartove i Patinsona, te u Sandersovom braku, nije poznato. Supruga režisera je, kada su se pojavile glasine o aferi, na svom Twitter profilu napisala  Ponekad se neke dobre stvari raspadnu kako bi neke još bolje mogle biti napravljene.

Tijana Radovanović

makonda-tracker