Burak Ozčivit: U krevetu s muškarcem

0
Junaka turske serije Sulejman Veličanstveni, Buraka Ozčivita, verenica je navodno uhvatila u prevari sa bliskim prijateljem, čime su dodatno podgrejane priče o njegovoj seksualnoj orijentaciji
Burak Ozčivit, foto: Story press
Burak Ozčivit, foto: Story press

Veliki uspeh u Srbiji serija Sulejman Veličanstveni duguje i glumcu Buraku Ozčivitu (27), koji tumači lik Bali-bega. Ovaj šarmantni Turčin za kratko vreme osvojio je srca mnogih dama širom Srbije, a nedavno je njegove obožavateljke šokirala informacija da je ovaj markantni glumac uhvaćen u preljubi i to sa muškarcem. Kako se verovalo, Burak je uživao u srećnoj vezi sa Sejlan, ćerkom bogataša Celala i modne kreatorke Šebnem Čapa, a iako su mnogi bili sigurni u to da će njihova romansa nakon veridbe biti krunisana brakom, usledila je šokantna vest. Naime, Sejlan je u svom stanu zatekla verenika u ljubavnom zagrljaju sa muškarcem, a ovo je dnevnim novinama u Turskoj potvrdila i njena drugarica.

- Uskoro će dve nedelje otkako nije sa svojom devojkom, a razlog za to je njegova preljuba sa muškarcem, kojeg joj je predstavljao kao dobrog prijatelja. Pokušavao je da je ubedi da nisu radili ništa loše i da su se samo rvali, ali nije umeo da objasni zašto su pri tom skinuli donji veš - rekla je drugarica Burakove verenice za dnevni list Haberler. Lepa Sejlan nije mogla da se pomiri sa činjenicom kako je njen dragi uživao u zagrljaju sa drugim muškarcem, pa je od Buraka zahtevala da napusti njen stan i da joj vremena da sama ustanovi šta je zapravo istina, budući da ju je uveravao kako njegov odnos sa prijateljem nije ljubavne niti seksualne prirode. S druge strane, mnogi tvrde kako Burak sa svojim bliskim prijateljem već duže vreme uživa u emotivnom odnosu, pa je bilo pitanje dana kada će njihova romansa isplivati na videlo. Glumac se ni potvrdom ni demantijem ovim povodom još nije oglasio.

Ipak, u Turskoj se već godinama unazad spekuliše o Burakovoj seksualnoj orijentaciji. Popularni Bali-beg svojim postupcima šalje kontradiktorne poruke pa, iako važi za velikog homofoba, a nekoliko puta bio je čak i na listama najhomofobičnijih glumaca, pre dve godine se fotografisao za nemački gej magazin Box. Pojavljivanje na stranicama ovakvog magazina izazvalo je oduševljenje kod pripadnika ove populacije u Nemačkoj, ali negodovanje u Turskoj. Glumac je međutim svojim zemljacima ovakav angažman pokušao da pravda velikim honorarom budući da se pre glume bavio manekenstvom i imao vrlo uspešnu karijeru. Neverovatna moć transformacije 2006. godine omogućila mu je ulazak u svet glume, a pre toga završio je fotografiju na Fakultetu likovnih umetnosti na Univerzitetu Marmara. Proglašen je za najbolji turski model 2003, a samo dve godine kasnije i za drugi najbolji model na svetu. Snimio je nekoliko filmova i serija u Turskoj, a najpoznatiji je po ulozi poverenika sultana Sulejmana po imenu Bali-beg, premda je od pre nekoliko dana interesovanje za njegov ljubavni život daleko premašilo zanimanje za njegove uloge. 

Priredio: Danilo Mašojević

TAGOVI: preljuba123
makonda-tracker