Eva Longorija: Nova ljubav kuguarke

0
Bilo da su košarkaši, pevači ili fudbaleri, zajednička nit momcima Eve Longorije jeste to što su mlađi od nje, a ovaj trend najbogatija televizijska glumica nastavila je zamenivši starog dečka Eduarda Kruza novim, još mlađim, Markom Sančezom
Eva Longorija, Foto: Guliver
Eva Longorija, Foto: Guliver

Očajna domaćica uveliko je postala srećna kuguarka. Kada ste zavodljivi kao glumica Eva Longorija (37) verovatno imate veliku mogućnost izbora - pokažete prstom na momka, i on je vaš. Da li je zaljubljive prirode, ne može da bude sama, ili je to način da se prekrati put između juče i danas, tek omalena brineta nema prazan hod u ljubavnom životu. Mesec dana nakon što se razvela od košarkaša Tonija Parkera (30), sa kojim je bila u braku četiri godine, šarmantna glumica smuvala se sa pevačem Eduardom Kruzom (27), mlađim bratom filmske zvezde Penelope Kruz (38). Pevač i glumica proveli su godinu dana zajedno, da bi Longorija, poznata po ulozi u seriji Očajne domaćice, nedavno izjavila kako je ta veza okončana. Mediji su preneli da je bivši par ostao u prijateljskim odnosima, a zavodljiva Eva već je stigla da otvori novo ljubavno poglavlje, uplovivši u romansu sa sa ragbistom Markom Sančezom (25).

- Uzbuđena sam zbog svega što me čeka u životu, toliko je zanimljivih stvari preda mnom - glasio je jedan od prvih komentara Eve Longorije u vezi sa njenim raskidom sa Eduardom. Ovakvo fraziranje dobilo je značaj kad je glumica primećena u šopingu sa novim izabranikom. Ovaj inkognito susret zapazio je izvor blizak magazinu In touch.

- Izgledalo je kao da isprobavaju vodu u lekovitoj banji. Delovalo je da im je veoma prijatno dok su zajedno, smeškali su se i sjajno provodili vreme - opisano je.

Naredno veče par je proveo večerajući u društvu prijatelja u njujorškom hotelu Griffou, dok su se simpatije rasplamsale idućeg vikenda na Karibima. Iako ni Eva ni Mark nisu priznali da su u vezi, pitanje je trenutka kada će se u javnosti pojaviti fotografije koje obelodanjuju njihov prisan odnos. Mark Sančez (25) kvoterbek je ragbi tima New York Yets. Ovaj sportista je u javnosti doskora povezivan sa mladom američkom glumicom i modelom Kejt Apton (20).

Eva Longorija, vlasnica je dva restorana, lansirala je parfem Eva, dok je onaj pod nazivom EVAmour u pripremi, a nagrađena je i za doprinos ugledu Latinoamerikanaca.

- Uvek sam tako nervozna kada idem u Belu kuću - priznala je glumica pred sastanak sa Barakom Obamom, a u vezi sa tužbom koju je njena koleginica Nikolet Šeridan (48) podnela protiv tvorca serije Očajne domaćice izrazila je negodovanje

- Tužno je što će se serija povezivati sa tom tužbom. Volim i Nikolet, a volim i reditelja, kao i sredinu u kojoj radimo. To je mrlja na celu seriju - smatra Longorija. Bilo kako bilo, poznata glumica postiže da njen ljubavni pasoš bude prilično ispečatiran. Za vreme braka sa Tonijem Parkerom spekulisalo se kako ga vara, dok činjenica da sa sestrom bivšeg dečka Eduarda, Penelope Kruz, nije imala dobar odnos ilustruje temperament zgodne Amerikanke. Očigledno je kako su na njen dekolte sportisti veoma slabi, a ostaje da se vidi da li će se NFL liga pokazati bolje od NBA lige.

Stefan Tošović

 

 

 

 

 

makonda-tracker