Story vas vodi u BitefArt Cafe na koktele

0
Na Summer Stage-u BitefArt Cafea ovog vikenda nastupiće bendovi Coolares i Makao, kao i bend Ane Štajdohar, a Story i BitefArt Cafe poklanjaju tri puta po dva koktela za najbrže čitaoce.

U četvrtak, 26. jula nastupaju Coolaresi, bend potpuno drugačiji od drugih. Coolares izvode domaće i strane mainstream pesme ali na njihov, potpuno autentičan način, obojeno različitim muzičkim pravcima kao što su latino, fank, pop, etno...

Ana Štajdohar praćena svojim bendom zabaviće nas disko&funky pop/rock muzikom osamdesetih,  ali i hitovima Rihanne, Amy Winehouse, Example, Lady Gage, Maroon 5, Lykke Li, ali to je samo deo repertoara koji će biti na sceni Summer Stage BitefArtCafe-a u petak 27. jula.

Subota 28. jul rezervisana je za Makao bend. Iako im je house osnova, sviraće ono što je u tom trenutku očigledno potrebno za dobar provod.  Svakom nastupu su predani, a nedavno su održali akciju na Facebook-u i dodali pesme na svoj repertoar po želji svojih fanova.

Story i BitefArt Cafe za svaku svirku poklanjaju tri puta po dva koktela, a svi zainteresovani mogu se javiti putem mejla . Dobitinici će biti obavešteni mejlom.

makonda-tracker