Ceca Ražnatović: Radujem se nastupima u Budvi

0
Folk diva za Story.rs otkriva detalje koncerata, koje će 29. i 30. jula, održati u diskoteci Top hill
Ceca Ražnatović, foto Miloš Nadaždin
Ceca Ražnatović, foto Miloš Nadaždin

Zbog do sada nezapamćenog interesovanja za nečije gostovanje u najvećoj diskoteci na Balkanu, folk zvezda Ceca Ražnatović čiji je prvi nastup u Top hillu zakazan za 29. jul, nastupiće na istom mestu i sutradan, 30. jula. Organizatori su odlučili da usliše želje brojnih fanova, budući da je prvi nastup rasprodat, te su se sa njom dogovorili da na istom mestu peva dva puta.

- Radujem se nastupima koje ću 29. i 30. jula održati u budvanskoj disoteci Top hill. Drago mi je što ću nakon duže pauze obradovati fanove iz Crne Gore ali i iz čitavog regiona, koji će prisustvovati tim koncertima – priča Ceca za Story. rs.

Dva koncertna spektakla u crnogorskoj prestonici turizma ona će začiniti i izvođenjem dveju novih pesama a zablistaće i u odevnim kombinacijama koje će publiku ostaviti bez daha.

- Pošto sam na koncertu u Banjaluci primetila sjajne reakcije na numere Probudi me kad bude gotovo i Zagrljaj, otpevaću ih naravno i u Top hillu i verujem da ću se ujedno i odlično povesti sa publikom u Budvi – kaže slavna pevačica samo za naš portal.

 

Nikola Rumenić

 

 

makonda-tracker