Maja Nikolić: Lazar se raduje sestri

1
Pevačica Maja Nikolić kaže kako je njen mlađi sin Lazar iz braka sa Vukom Kandićem presrećan zbog toga što se njegov tata nedavno oženio i u novom braku dobio ćerku
Maja Nikolić, Foto: Luka Šarac
Maja Nikolić, Foto: Luka Šarac

Pored toga što je u poslednje vreme poslovno aktivna, pevačica Maja Nikolić (37) trudi se da joj uloga majke uvek bude na prvom mestu, pa se uveliko priprema za odlazak na letovanje sa svojim naslednicima Lazarom (6) i Novakom (15). Nije bila iznenađena ni kada je saznala da se njen bivši suprug Vuk Kandić (39) oženio i dobio dete u novom braku, ali kako naglašava, ne želi da se meša u privatni život oca svog drugog sina Lazara i odlučno se uzdržava od komentara o njemu i njegovoj novoj porodici.

- Nemam komentar na njegov život jer moj bivši suprug ima pravo na svoju privatnost. Veoma je lepo što je dobio bebu. Lazica, kao što sa mamine strane ima brata, tako sada i sa tatine strane ima sestru. To su mnogo lepe stvari – priča Maja i kaže da bi iako zna kako se zove polusestra njenog mlađeg sina, tu temu najradije preskočila.

- Znam kako se dete zove, ali ne bih to javno govorila. O intimi mog bivšeg muža uopšte ne želim da se izjašnjavam jer on nije javna ličnost – ističe pevačica koja nakon mučnog razvoda i naknadne borbe oko starateljstva nad zajedničkim sinom rešila da više ne iznosi detalje o njemu u medijima.

    

S obzirom na to da Maja ima starijeg sina Novaka iz prvog braka sa Mirkom Šćepanovićem, znala je kako svog mlađeg mališana treba da pripremi za dolazak sestre u njegov život.

- Laza se sve vreme raduje, pa i mene tera da mu rodim brata ili sestru. Bio je pripremljen na dolazak sestre na svet jer mnogo voli bebe i očekuje da mu i ja uskoro podarim jednu. Ipak, za sada sigurno neću rađati, ali nikada se ne zna šta donosi budućnost. Volela bih da imam još troje dece – kaže Maja koja nesrećna zbog toga što još nije rešila sudski spor sa bivšim suprugom oko starateljstva nad mlađim detetom, s nestrpljenjem očekuje period kada će sa decom otići na letovanje.

- Svake godine idemo na odmor kod prijatelja koji imaju kuću na Palma de Majorki, a u avgustu nas troje idemo na Tenerife. Nakon toga imam brojne nastupe u Sloveniji, Makedoniji, Nemačkoj, Austriji – ističe Maja koja se takmičila na festivalu u Vrnjačkoj Banji sa pesmom Glas autora Vladimira Grozdanovića.

 

Ksenija Konić

 

makonda-tracker