Sandra Meljničenko: Ćerka diktira pravila

3
Prvi put nakon što je 29. maja na svet donela ćerkicu Taru, bivša manekenka Sandra Meljničenko pojavila se u javnosti na pariskoj Nedelji mode odakle je sa suprugom Andrejom i ćerkicom Tarom otputovala na krstarenje Mediteranom
Sandra Meljničenko, Foto: Guliver, Profimedia
Sandra Meljničenko, Foto: Guliver, Profimedia

Nepunih mesec i po dana bilo je dovoljno srpskoj lepotici, bivšoj manekenki Sandri Meljničenko (35), da se nakon porođaja vrati u top formu. Svoju zavidnu figuru premijerno je pokazala u zanosnim modelima svetskih brendova koje je nosila na pariskoj Nedelji mode na kojoj je, bez supruga Andreja, gledala nekoliko revija. Najviše ju je fascinirala nova kolekcija Jeana Paula Gaultiera za predstojeću sezonu jesen/zima. Ovo je ujedno i jedan od Sandrinih prvih izlazaka iz raskošne vile na Antibima u koju je sa bebom stigla početkom maja, pravo iz porodilišta Lenval u Nici gde je na svet donela prelepu devojčicu tešku tri i po kilograma.

Sandra se inače potpuno prepustila majčinskoj ulozi, u čemu joj je pomoglo iskustvo stečeno prilikom odgajanja bratanice Anike, ćerke njenog mlađeg brata Milana Nikolića (30). Svesrdnu podršku ima i u svom suprugu, ruskom milijarderu Andreju Meljničenku (40) kojeg je rođenje ćerke u potpunosti oplemenilo i njegovom životu dalo novi smisao. Sandra insistira da bebu neguje sama iako ima podršku bebisiterke i brojnog osoblja raskošne vile na jugu Francuske. U želji da njegova draga nastavi sa aktivnim društvenim životom, upravo Andrej je bio inicijator Sandrinog odlaska na Paris Haute Couture na koji se sa Antiba ka francuskoj prestonici zaputila u društvu nekoliko prijateljica. Meljničenkovi, dok beba još malo ne ojača, za sada ne planiraju novi egzotični odmor, ali su zato već ove nedelje, odmah nakon Sandrinog povratka iz Pariza, otpočeli svoj dvomesečni boravak na jahti My A koja će krstariti Mediteranom.

Par planira da se, zajedno sa ćerkom Tarom, na moćnom morskom plovilu zadrži do početka septembra, a najviše vremena provešće u teritorijalnim vodama Italije i Španije. Za sada je međutim neizvesno hoće li Meljničenkovi početkom septembra upriličiti proslavu sedmogodišnjice braka, a ni detalji potencijalnog bebinog krštenja još nisu poznati. Iako je fokusirana na odgajanje ćerkice, Sandra nije zapostavila svoj izgled pa je tako prilikom boravka u Parizu posetila ličnog kozmetologa, čuvenog Džoela Sokoa. U francuskoj prestonici boravila je četiri dana mameći uzdahe svih onih koji su je videli u pauzi revija koje je posetila. Sandra inače trenutno ima 53, 5 kilograma, a tokom trudnoće dobila je samo devet kilograma koji su nakon rođenja malene Tare nestali. Inače, svi koji su videli ćerku Meljničenkovih kažu da na prvi pogled podseća na Andreja, ali kako ima mamin oblik glave.

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker