Maja Volk večeras peva na Naxi plaži

0
Veče poezije, muzike, glume i aforizama, koje će biti održano na glavnoj bini kod Naxi plaže od 20 časova, označiće početak još jedne nedelje u okviru manifestacije UŠĆE Open Air. Ovo jedinstveno muzičko i poetsko veče vodiće naš poznati TV voditelj Minja Sub
Maja Volk, foto Luka Šarac
Maja Volk, foto Luka Šarac

Svi posetioci UŠĆE Open Air u sredu 25. jula u 20 časova, mogu učestvovati u interesantnom takmičenju u pevanju. Žiri Karaoka takmičenja će odlučiti ko će od  takmičara, osvojiti zanimljive nagrade.

Teren za basket će u sredu biti rezervisan za Nacionalnu školu boksa Nenada Borovčanina od 20 časova.

Saveti lekara su uvek dobrodošli, pa će tako stručnjaci iz Doma zdravlja Jedro u četvrtak 26. jula od 19 časova davati besplatne lekarske savete. Takođe, od 20 časova u četvrtak će na glavnoj bini biti održana ekološka predstava pod nazivom Mađioničari reči i klovn Šašavko, namenjena namjlađim posetiocima.

Tokom cele nedelje svi zainteresovani moći će da prate utakmice ženskog fudbalskog kluba Kalemegdan od 21 čas na fudbalskom terenu. Pravljenje kula od peska na Naxi plaži je u subotu od 18 časova.

Kraljevski kendo klub održaće prezentaciju ove borilačke veštine u nedelju od 20 časova, dok će koncert Mogul benda početi u 20 časova na glavnoj bini Naxi plaže.

Svi posetioci UŠĆE Open air manifestacije mogu besplatno da igraju košarku, fudbal, padel, badmington, tenis i odbojku na pesku, ali i da se takmiče u različitim disciplinama, tokom čitavog dana.

makonda-tracker