Druženje sa Vlade Divcem na Frikom Olimpijadi na otvorenom

0
Lider u proizvodnji sladoleda na domaćem tržištu, kompanija Frikom organizovala je Frikom Olimpijadu na otvorenom i druženje sa našim poznatim sportistom i predsednikom Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divcem.

Frikom Olimpijada organizovana je ispred Ušće Shopping centra. Na Frikom terenu se igrao turnir u košarci, odbojci, rukometu, badmintonu i atletici.

Vlade Divac je pozdravio  takmičare i poželeo im uspeh. Svi koji su želeli, slikali su se sa našom sportskom legendom, a Vlade Divac je deci podelio i albume, uživao u Srećko sladoledu, družio se sa posetiocima koji su mogli da se oprobaju i u igranju online igrice Frikom Olimpijada.

Za sve one koji skupljaju sličice naših olimpijaca, bio je pripremljen poseban kutak za njihovo razmenjivanje, kao i album 100 godina učešća na Olimpijskim igrama. Najmlađi posetioci družili su se sa Srećkom – prvom maskotom Olimpijskog tima Srbije!

Ovaj Frikomov turnir osmišljen je kao zagrevanje pred Olimpijske igre u Londonu i do kraja leta održavaće se u većim gradovima širom Srbije. Na turniru, Frikom je promovisao novi sladoled Srećko, zvanični sladoled Olimpijskog tima Srbije, online igricu Frikom Olimpijada kao i album 100 godina učešća na Olimpijskim igrama

makonda-tracker