Mila Kunis i Ešton Kučer: Kad ljubav preraste u prijateljstvo

0
Nakon dvanaest godina poznanstva, jasno je da Mila Kunis i Ashton Kutcher jedno prema drugom osećaju više od drugarske naklonosti, ali iako su stalno zajedno, još ne žele da potvrde svoju vezu
Mila Kunis i Ešton Kučer, foto Guliver
Mila Kunis i Ešton Kučer, foto Guliver

 

Stara ljubav zaborava nema, pa čak i ako je filmska. Bili su zaljubljeni golupčići sa trzavicama u vezi, u seriji Vesele sedamdesete, a sada su Mila Kunis (28) i Ashton Kutcher (34)  u strasnoj romansi u privatnom životu. Iako ne žele da pričaju o svom ljubavnom životu, paparaci ih u poslednje vreme prečesto fotografišu na raznim mestima, što je po mnogima dokaz o snažnim emocijama koje obostrano dele.

Dok je holivudski zavodnik šest godina bio oženjen sa znatno starijom Demie Moor (49), mlada glumica je uživala u romansi sa kolegom Macaulayem Culkinom (31). Zbog toga, mnogi smatraju da su Mila i Ashton prebrzo uleteli u novu vezu, kao i da oboje još nisu preboleli stare partnere, a njihovi kasni noćni izlasci u klubove samo su jedan od pokazatelja trenutne emotivne nestabilnosti.

Sudeći po američkim medijima, njihova prijateljska veza vremenom je prerasla u emotivnu. Nedavno su fotografisani kako se voze u njegovom automobilu, ali i dok jezde na motoru. Njihovo trodnevno putovanje motorom u nepoznatom pravcu podgrejalo je insinuacije kako žele da budu zajedno, kao i da su se osećanja toliko razbuktala pa više ne mogu da im se odupru.

Baš kao i u seriji u kojoj su zajedno glumili, mladi i ludi trude se da iskoriste svaki segment svog vremena. Ipak, zli jezici koji vide asocijaciju na njihove uloge u seriji Vesele sedamdesete, vrlo su zabrinuti da li će Ashton varati Milu, baš kao što je to radio i po scenariju. Da li zbog toga ili je ipak neki drugi razlog u pitanju, ali par trenutno neguje neobaveznu vezu, a kako tvrde njihovi prijatelji, tek ukoliko shvate da je njihova romansa ozbiljna, nameravaju da je podele sa medijima.

Par je poslednji put viđen u jednom holivudskom restoranu gde su sedeli sa brojnim prijateljima. Nisu razmenjivali nežnosti, ali prisutni naglašavaju da su njihovi pogledi govorili više od reči. Zajedno su napustili restoran u nepoznatom pravcu... I dok oni tvrde da su već dvanaest godina samo prijatelji, činjenice pokazuju drugačije. Nakon žestokog kraha braka sa Demie, ovaj šarmantni glumac okrenuo se mlađim devojkama. Mada je nekoliko puta fotografisan sa prijateljicama, Mila je prva s kojom ga u poslednje vreme viđaju i stalno fotografišu. Paparaci koji su im non-stop za petama traže i najmanju naznaku da su ozvaničili svoju usputnu ljubavnu kombinaciju. Zaljubljeni kao tinejdžeri, Ashton i Mila žele da uživaju u svojoj romansi daleko od kamera rešeni da ne dozvole drugima da se mešaju u njihovu ljubav. Ipak, možda će ipak glamurozno i holivudski obznaniti njihovu vezu u nekom od sve popularnijih rijalitija za parove.

 

Piše: Ksenija Konić

makonda-tracker