Milorad Čavić: Zadovoljan u skladnoj vezi

0
Dok se sprema za odlazak na Olimpijske igre u Londonu, naš najbolji plivač Milorad Čavić suočava se sa spekulacijama medija o navodnoj vezi sa manekenkom Milicom Stojsavljević iako i dalje uživa u romansi sa glumicom Milicom Milosavljević

Iako je zauzet završnim pripremama za Olimpijske igre u Londonu i ljubavni život trenutno mu nije prioritet, naš najbolji plivač Milorad Čavić (28) suočava se poslednjih dana sa spekulacijama o navodnoj vezi sa manekenkom Milicom Stojsavljević, Zemunkom koja je nedavno postala zaštitno lice budvanske diskoteke Top hill. Njihovi povremeni susreti tokom noćnih izlazaka i fotografije sa Facebooka na kojima zajedno poziraju, podstakle su nagađanja o plivačevoj novoj vezi. Ali, iako pojedini mediji tvrde kako su njih dvoje u strasnoj romansi, plivač za Story otkriva prirodu njihovog odnosa.

- Samo bih želeo da kažem kako nema istine u ovoj priči. Ona je divna devojka, viđam je ponekad u gradu, ali među nama ne postoji nešto više od prijateljstva. Nema razloga da se na tu temu diže prašina - kaže Milorad i naglašava kako mu nimalo ne prija to što je njegov emotivni život česta tema domaće javnosti.

Sportista s druge strane već skoro godinu dana uživa u romansi sa glumicom Milicom Milosavljević (22) koja je strpljivo osvajala njegovo srce. Njih dvoje su se poslednji put pojavili u javnosti pre nekoliko nedelja na splavu Fristajler gde ovaj plivač, kada je u Srbiji, najčešće izlazi u provod. Trenutno ipak ne misli na izlaske već je koncentrisan isključivo na najznačajnije sportsko takmičenje koje je pred njim. U svemu ima i maksimalnu podršku svoje devojke, atraktivne plavuše, koja je javnosti poznata i po ulozi u spotu Tropiko benda Misliću na tebe, u kojem igra s glumcem Vukom Kostićem. Gospođica Milosavljević ima bezgranično poverenje u svog emotivnog partnera i ne dozvoljava da im glasine naruše vezu koju pažljivo neguju.

makonda-tracker