Tanja Savić i Dušan Jovančević: Nadali smo se ćerki, a obradovao nas je sin

0
Iako su tokom proteklih meseci bili ubeđeni da će beba koju očekuju biti ženskog pola, pevačicu Tanju Savić i njenog supruga Dušana Jovančevića 30. juna obradovao je drugi sin
Tanja Savić, foto Milena Rakočević
Tanja Savić, foto Milena Rakočević

Bez obzira na to što pevačica Tanja Savić (27) već dve godine ne živi u Srbiji i nije prisutna u javnom životu naše prestonice, o njoj se konstantno ispredaju razne priče koje najčešće nemaju nikakve veze s realnim dešavanjima u njenom životu. Iako je u poslednje vreme veoma rezervisana kada je reč o temama iz njene intime, ove nedelje situacija je drugačija jer je po drugi put postala mama. Naime, Tanja je protekle subote 30. juna u popodnevnim časovima po našem vremenu na svet donela svoje drugo čedo i to ponovo sina. Mada su ona i njen suprug bili ubeđeni da će njihova druga prinova biti devojčica, na porođaju je usledilo iznenađenje zbog koga mališanu još nisu stigli da daju ime.

Foto: Grand revija

- Bili smo ubeđeni da će Tanja ovaj put roditi devojčicu, pa smo zbog toga u skladu s tim obavljali sve pripreme. Međutim, pošto nismo želeli da nam ginekolog otkrije pol bebe, usledilo je veliko iznenađenje za oboje. Uprkos svemu, veoma sam srećan i nisam nimalo razočaran jer nam je na prvom mestu da dete bude živo i zdravo, a sve drugo je manje važno. Nadamo se da ćemo uskoro smisliti i ime za našeg drugog sina, pošto smo se pre porođaja konsultovali samo oko ženskih imena. Iako smo oboje osećali da je devojčica na putu, predosećaj očigledno ume i da prevari – otkriva pevačicin suprug Dušan Jovančević (32) koji je, kao što je to bio slučaj i kada se rađalo njihovo prvo dete, bio u operacionoj sali i Tanji pružao podršku, ali i snimao sam čin dolaska bebe na svet. Za razliku od mnogih pripadnika muškog pola, ovaj australijski biznismen srpskog porekla trudi se da uvek bude uz svoju voljenu ženu, pa mu je zbog toga njen boravak u porodilištu veoma teško pao.

- Tanja se porodila prirodnim putem i sve je na sreću prošlo u najboljem redu. Mislim da joj je ovaj drugi porođaj prošao lakše nego što je to bilo prošle godine kada nam se rodio prvi sin Maksim. Tanja je još u porodilištu i jedva čekam kada će nam se sa bebom pridružiti u našem domu – objašnjava Dušan koji ističe da njihov stariji sin još nije dovoljno veliki da shvati kako će uskoro dobiti društvo u kući.

- Mi smo mu stalno objašnjavali kako će se mama iz porodilišta vratiti sa bebom s kojom će on moći da se igra. Bio je veoma zainteresovan, ali nisam siguran da je baš do kraja sve razumeo. Stalno je Tanji ljubio i mazio stomak – objašnjava srećni otac.   

Moni Marković

makonda-tracker