Ana Nikolić: Ko je budući muž zgodne pevačice?

2
Story ekskluzivno otkriva ko je Dragan Tomović, ugledni crnogorski građevinski investitor i arhitekta, koji je pre dve godine zarobio srce pevačice Ane Nikolić sa kojom će se venčati do kraja godine
Ana Nikolić, foto Dejan Milićević
Ana Nikolić, foto Dejan Milićević

Iako je njeno srce ukroćeno već dve godine, atraktivna pevačica Ana Nikolić (33) prvi put ima emotivnog partnera koji ne želi da se medijski eksponira. I dok su njeni bivši momci, slikajući se u društvu zgodne Paraćinke, sakupljali poene kod anonimnih devojaka, ugledni podgorički građevinski investitor i arhitekta Dragan Tomović (43) dugo je uspešno izbegavao bliceve fotoaparata i objektive kamera koji su pokušavali da ga uslikaju. Prošle nedelje, međutim, pojavio se na glamuroznom otvaranju plažnog bara Purobič u sklopu luksuznog naselja i luke Porto Montenegro u Tivtu.

Sa svojih nekoliko poznanika iz Crne Gore, Dragan se opuštao ćaskajući i ispijajući letnje koktele, ali društvo mu ovoga puta nije pravila njegova zgodna verenica koju povremeno prati na nastupima. Bez ustezanja, Dragan je pozirao prisutnim fotografima i ljubazno komunicirao sa svima koji su te večeri želeli da budu u njegovom društvu. Za to vreme, Ana Nikolić pevala je u Frankfurtu, izazovnija i lepša nego ikad, budući da je pre nekoliko nedelja na snimanju spota za pesmu Baksuze demonstrirala zavidnu fizičku kondiciju i vitku figuru. Primetno je i da, otkako je u vezi s Draganom, Ani cvetaju ruže na svim poljima. Iste godine kada su uplovili u romansu, ova lepa umetnica rekla je zbogom alkoholu i okrenula se zdravom načinu života. Živi na relaciji Beograd - Podgorica, radi više nego ikad, a povremenim romantičnim putovanjima s Draganom puni baterije iznova savladavajući ciljeve koje sama sebi postavlja. Jedan od njih je i organizovanje velikog solističkog koncerta u srpskoj prestonici, kojim će uskoro obeležiti desetogodišnjicu karijere.

 - Uveliko sakupljam pesme za novi album i želim da napravim veliki beogradski koncert. To je cilj kojem težim i kome se radujem. U privatnom životu ostvarila sam neke planove: emotivno sam ispunjena, kupila sam stan i sada želim da se posvetim organizovanju koncerta - rekla je Ana nedavno za Story otkrivši pri tom kako se sa markantnim Draganom verila na jednom romantičnom putovanju.

- Radim ono što osećam i govorim šta mislim. Nisam tradicionalista, pa mi veridba sama po sebi ne znači ništa. Najvažnije je da je moja veza dobra i stabilna - otkrila je svoje stavove zanosna brineta.

- Svaka moja romansa je kao brak, uvek duga i stabilna jer sam tip za takve odnose. Ne volim da menjam partnere i kod mene je raskid uvek pitanje života i smrti - sigurna je pevačica u jasne principe svog emotivnog života koji je uvek bio top tema u domaćim medijima. U poslednju vezu je međutim uplovila tiho i bez medijske pompe, nakon što je Dragana upoznala preko zajedničkih prijatelja u Crnoj Gori. Tek što je snimila svoj album Mafija kafe, Nikolićeva je leto 2010. provela na turneji po Crnogorskom primorju i tada je zapala za oko upornom Podgoričaninu. Iako su mediji spekulisali kako je u vreme otpočinjanja romanse sa Anom bio oženjen, to je potpuna neistina. Dragan je, kako saznajemo, pre stupanju u vezu sa Anom bio u vanbračnoj zajednici iz koje ima maloletnu ćerku, ali nikada nijednoj dami nije dao bračni zavet. Dugo je živeo u Japanu, a strast su mu i egzotična putovanja pa je tako verenicu nedavno iznenadio odlaskom u Maleziju koja ju je potpuno fascinirala. Povodom snimanja spota sa zgodnim plesačem Tristanom Templom Ana je otkrila i kako njen budući izabranik nije ljubomoran.

- Naravno da Dragan razume moj posao i da mu ljubavne scene u spotu ne predstavljaju problem jer nije ljubomoran - rekla je Ana koja će ovo visokobudžetno ostvarenje u režiji Dejana Milićevića premijerno predstaviti 6. jula na beogradskom splavu Bolivud. Tada će ponovo, nakon deset godina, nastupiti u srpskoj prestonici gde će izvesti svoje najveće hitove. Simbolika broja deset sa njene karijere prenela se i u privatni život pa tako nije tajna da je njen verenik od nje stariji tačno deceniju. Ta razlika je čini se konstruktivna za njihov odnos i za sada se ni na jedan način nije isprečila planiranju njihove zajedničke budućnosti.

- Volela bih da se što pre ostvarim kao majka, što mi je važnije od čina venčanja i same svadbe. Nikada sebe nisam zamišljala u venčanici, ali iako ne mislim da taj čin nešto menja, smatram kako je važno to učiniti iz ljubavi i onda kada si svestan sa kim to želiš da uradiš. Pošto doneseš takvu odluku, važno je da to bude zauvek, i da bude ono pravo -  bila je iskrena Ana u novogodišnjem intervjuu za Story u kom je najavila i mogućnost da do kraja godine postane Draganova supruga.

- Horoskop kaže da će se to desiti 2012, a ja želim da bude spontano i onda kada se najmanje budem nadala. Ova veza koja je stabilna, jaka i prelepa dogodila mi se slučajno, onda kad sam mislila da se više nikad neću zaljubiti  i pošto sam bila potpuno razočarana u muškarce - govorila je zaljubljeno Ana Nikolić koja je više nego ikad ispunjena na svim životnim poljima.

 

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker