Nina Badrić 26. oktobra u Areni

0
Jedna od najcenjenijih hrvatskih pevačica čija karijera traje punih dvadeset godina održaće koncert 26. oktobra od 20 časova u Kombank Areni.
Nina Badrić, foto: Marko Grubišić
Nina Badrić, foto: Marko Grubišić

Posetioci će moći da uživaju u izvođenju njenih najpoznatijih hitova, kao što su: Ja za ljubav neću moliti, Takvi kao ti, Nek ti bude kao meni, Ti si mene, kao i pesama sa novog albuma Nebo.

Nina se okušala u gotovo svim muzičkim žanrovima, od pop muzike, bluesa, sevdaha, makedonske narodne muzike, pa do jazza i u svakome od njih ostavljala svoj pečat prepoznatiljive i snažne interpretacije, koja retko koga ostavlja ravnodušnim. Autor je većine svojih pesama, tako je sa jednom od njih predstavila Hrvatsku na Eurosongu.

Do sada je objavila sedam solističkih albuma, mnogobrojne live albume, singlove i duete sa eminentnim izvođačima iz regiona. Poznata je kao osoba koja rado učestvuje u mnogobrojnim humanitarnim događajima.

Ulaznice za koncert se mogu nabaviti na sledećim prodajnim mestima: biletarinica Kombank Arene, Bilet centar Beograda, prodajnim mestima Eventima i Card Cservice-a, kao i u Ušće shoping centru  po cenama od: 1.200 dinara za parter i 2.200 dinara za tribine.

Organizator koncerta je Music Star Production.

makonda-tracker