Gordana Juzbašić: Materinstvo je najlepši životni poziv

0
Nakon što je postala mama dečaka, voditeljka Gordana Juzbašić Vuksanović počela je da vodi i uređuje Jutarnji program TV Happy.
Gordana Juzbašić
Gordana Juzbašić

Goca se ponovo vratila na male ekrane a njen izbor je posle TV Avala Jutarnji program Happy televizije.

- Da, novi počeci u svakom pogledu! Na one poslovne sam se možda već i navikla, znam koliko su teški i šta mogu da očekujem. Ali, koliko god vam pričali, dok ne iskusite ne možete ni da zamislite koliko vam dete menja život! Donosi potpuno drugačije sadržaje u vaš život, drugačije vrednosti, drugačije prioritete – priča plavokosa voditeljka i otkriva koliko je teško spojiti materinstvo i karijeru.

- Nije mnogo teško ukoliko je to ono što želite i ukoliko imate pomoć i podršku bližnjih. Ja mnogo volim svoj posao, ali je materinstvo ipak najlepši životni poziv. Dokle god, pored posla, imam dovoljno vremena za svoju porodicu biću srećna – ističe ona i otkriva šta je najviše raduje u poslednje vreme.

- Beskrajno lep osmeh moga sina, moje porodice, barem mali osmeh mojih gledalaca i, na kraju krajeva, iskreni osmeh na mome licu! Jer, dan bez osmeha je uzalud potrošen dan – zaključuje Goca.

makonda-tracker