Armand Asante i Lus Kasal na ručku sa gradonačelnikom

0
Slavni američki glumac Armand Asante i poznata španska pevačica Lus Kasal, koji su došli u Beograd zbog nastavka snimanja filma i tv serije Montevideo, Bog te video, juče su bili na prijateljskom ručku sa gradonačelnikom Beograda Draganom Đilasom.

Pored Đilasa na ručku sa slavnim gostima su bili i predsednik Skupštine grada Aleksandar Antić, zamenica gradonačelnika Tatjana Pašić, reditelj Dragan Bjelogrlić i producenti filma Montevideo, Bog te video.

Armand Asante koji u nastavku domaćeg filma glumi američkog fudbalskog menadžera je rekao kako uživa u Beogradu.

- Moje vreme ovde je podređeno snimanju filma, te ne mogu baš onoliko koliko bih hteo da razgledam grad, ali iz ovog što sam uspeo da obiđem, mogu da kažem da je kultura vidljiva svugde - rekao je slavni glumac.

Španska muzička diva Lus Kasal, poznata po radu na muzici za film Pedra Almodovara Visoke potpetice, došla je u našu prestonicu da bi snimila muzičke numere za nastavak domaćeg filmskog hita.

- Ovde je divno i moram reći da mi se najviše sviđaju sami ljudi koji su izuzetno gostoljubivi i komunikativni - rekla je Lus Kasal povodom svoje posete Beogradu.

 

makonda-tracker