Vladimir Stojković: Porodična tragedija

0
Tokom sinoćnje utakmice protiv Valete, golmanu Partizana preminula je majka Kosa, a po dolasku sa Malte suočio se sa spekulacijama medija da je u pitanju samoubistvo. Na Facebook profilu napisao je da ne još ne veruje i da nikada neće poverovati u to šta mu se
Vladimir Stojković, foto Story arhiva
Vladimir Stojković, foto Story arhiva

Čim se vratio sa Malte, noćas oko tri sata, Vladimir Stojković otputovao je u Loznicu i demantovao priče da je njegova majka Kosa Stojković (62) izvršila samoubistvo.

Golman Partizana tužnu vest saznao je tokom utakmice protiv Valete u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a po dolasku u Beograd nije davao izjave.

U kratkoj izjavi za Press, zajedno sa bratom Vladanom, Stojković je zamolio medije da ne spekulišu sa smrću njihove majke.

- Molimo medije da nas razumeju u tuzi i bolu. Naša majka nije izvršila samoubistvo već je umrla prirodnom smrću – poručila su braća Stojković.

Kosa Stojković, profesorka fizičke kulture i nekadašnji istaknuti sportista, bila je duže vreme bolesna od retkog oboljenja krvi, a nedavno je imala i lakši saobraćani udes, posle kog joj se stanje pogoršalo.

I otac braće Stojković, Vladeta, preminuo je dok je Vladimir bio na terenu, u dresu reprezentacije, na utakmici protiv Kazahstana 2007. godine.

makonda-tracker