Vlade Divac u subotu na UŠĆE OPEN AIR –u

0
U subotu u okviru manifestacije UŠĆE OPEN AIR, posetioci će moći da se druže sa Vladom Divcem, kao i da uživaju u brojnim besplatnim sportskim i edukativnim aktivnostima, ali ikoncertima popularnih grupa.

 

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac družiće se sa svim posetiocima Frikom olimpijade u subotu 21. jula od 17 časova, a svi zainteresovani moći će da se oprobaju u istoimenoj online igrici i da se slikaju sa maskotom Olimpijskog tima Srbije Srećkom.

Popularna grupa Regina održaće u subotu 21. jula od 21 čas besplatan koncert za sve one koji obožavaju balade i zavodljive zvuke, dok će posetioci koji vole melodične i šaljive pesme đuskati uz Đuru i mornare, u nedelju 22. jula od 20.30, na glavnoj bini kod Naxi plaže.

Od ostalih aktivnosti mogu da se izdvoje saveti o pravilnom načinu ishrane u sredu 18. jula od 18 časova  u ženskom kutku koje će deliti  nutricionista Aleksandra Sekulić , škola rolera u četvrtak 19. jula od 11 do 13 časova, čas španskog jezika, Instituta za strane jezike Servantes, u petak 20. jula od 18 časova, javni čas atletike od 19 časova, Dexy Co NERF takmičenje za decu u subotu 21. jula od 16 do 18 časova na fudbalskom terenu, Zumba fitnes party od 18.15 časova, časovi streljaštva i prezentacija ovog sporta od četvrtka do nedelje od 16 časova na travnatom terenu, kao i škola fudbala, u okviru Mini maxi lige, na raspolaganju je budućim fudbalskim asovima svakog dana od 19 časova na fudbalskom terenu UŠĆE Open Air-a.

Besplatan manikir, lakiranje noktiju, masaža, frizer, šminkanje na raspolaganju su pripadnicama lepšeg pola tokom nedelje, a pred početak Olimpijskih igara u Londonu ljubitelji sportova mogu testirati svoju fizičku spremnost na terenima  za košarku, mali fudbal, odbojku na pesku i padel potpuno besplatno.

makonda-tracker