Severina objavila digitalni kompilacijski album

0
Samo pet meseci posle porođaja Severina se vraća koncertnim angažmanima, a juče je objavila i digitalni kompilacijski album koji se može preuzeti s interneta.

Posle desetomesečne pauze od poslednjeg koncerta u Vinkovcima održanog septembra prošle godine, Severinin prvi veliki koncert će biti 27. jula u Vodnjanu u popularnom Lighthouse Music Clubu. Na ovom koncertu će Severina prvi put sa svojim bendom izvesti nove velike hitove: Grad bez ljudi i Italiana, koji trese sve klubove i etere radio stanica, a u svega jesec dana na YouTubeu je preslušan preko 9 miliona puta.

Velika popularnost pesme Italiana navela  je Severinu da snimi spot u kome učestvuju i njeni obožavaoci. Deo spota koji režira Darko Drinovac, već je snimljen na zatvorenom autoputu ka Velikoj Gorici, na krovu zagrebačkog Westgate Shopping City-a i na Trgu bana Josipa Jelačića.

A novo iznenađenje je kompilacijski album Severina - Top 10, izabrao SeveFanClub. U prethodnih mesec dana obožavaoci su birali omiljene pesme iz Severinine karijere, a album će prvi put na ovim prostorima biti objavljen isključivo u digitalnom obliku i to po popularnoj ceni. Osim deset pesama koje su odabrali putem Severinine službene Facebook stranice, na albumu je kao poklon download hita Italiana.

Album Severina - Top 10, izabrao SeveFanClub može da se preuzme od ponedeljka 16.7. od 12 h na stranici  www.dallasmusicshop.com .

 

makonda-tracker