Severina Vučković i Milan Popović: Veliko pomirenje i povratak u dom

3
Kada je srpski biznismen Milan Popović doleteo u Zagreb po sina Aleksandra i njegovu majku Severinu, nežnosti nije nedostajalo pa su mnogi zaključili kako su nevolje, o kojima se pisalo, napustile njihov raj.
Severina Vučković i Milan Popović, Foto: Dražen Kokorić
Severina Vučković i Milan Popović, Foto: Dražen Kokorić

Ljubavna veza između nevenčanih supruga Milana Popovića (46) i Severine Vučković (40) dobila je epilog pred hrvatskim paparacima. Naime, iako su mnogi mislili da se par rastao, supružnici su uslikani kako sa sinom iz Zagreba poleću za Srbiju, gde su najverovatnije boravili na svom imanju u Vojvodini. Zaljubljeni kao na početku njihove romanse koja traje više od godinu dana, hrvatska pevačica i srpski biznismen sa sinom Aleksandrom ukrcali su se u njegov privatni avion i za samo pola sata su bili u Beogradu.

Maleni Aleksandar sa svojih pet meseci već u karti letenja ima nekoliko stotina kilometara jer je sa roditeljima često na relaciji Split, Beograd – Zagreb. Iako je pre svega nekoliko nedelja nastupala u šou Survivor, slavna pevačica u međuvremenu se vratila u Zagrebu, odakle je prošlog petka ponovo otputovala u Srbiju. Po nju i sina na zagrebački aerodrom stigao je Milan Popović. Svojoj voljenoj je pomogao da izađe iz autobusa, a potom je ukrcao silne kofere. Pored stilizovanih kovčega, najviše mesta zauzele su Aleksandrove pinklice, ali i nosiljka i preko potrebne stvari. Ako je suditi prema količini prtljaga, čini se da se Severina neće tako brzo vratiti u Hrvatsku. Ali s obzirom na to da je najavila kako će već za dve nedelje na pagu snimiti spot za sktuelni singl Italiana možda ipak hoće.

- Za neke tri nedelje ćemo sve zvati na Zrće, gde će se snimati spot. Treba nam masovna scena od 300 ljudi – izjavila je nedevno. Čini se kako takav nomadski način života nimalno ne smeta ni njoj ni Milanu. Kada Severina zbog poslovnih obaveza ne može, malenog uglavnom čuva njegov otac, koji iako postoje brojne spekulacije na temu njegovog očinstva i požrtvovanosti, sa puno pažnje prilazi vaspitanju i odgoju svog naslendika. - Kada sam ja zauzeta Aleksandra čuvaju Milan, njegova sestra ili moja mama... Uvek neko od bližih članova porodice jer nemamo dadilju – izjavila je nedavno za hrvatske medije, a čini se kako Severina želi sama što aktivnije da učestvuje u Aleksandrovom odrastanju. Uprkos tome što maleni još nije navršio ni pola godine, ona već radi punom parom, ističe da njen roditeljski nije gotov.

- Singl Italiana i nastup u finalu Survivora ne znače moj povratak na scenu. To znači da je mama samo časkom otrčala na televiziju i vraća se odmah – ispričala je Severina koja iako se nedavno porodila i nije skinula sav višak kilograma izgleda fantastično, a mnogi komentarišu da joj ne fali ni malo seksipila kojim je zračila ranije. Premda Milan ističe kako je Severina fenomenlana majka, pevačica priznaje da često ima dvoumljenja.

- Kada sam pitala prijateljice o njihovim prvim danima sa detetom, shvatila sam da su to brzo zaboravile. Teško je, ali sve zaboraviš kada dobiješ osmeh koji je namenjen samo tebi. Koliko god čitaš, informišeš se, ne znaš. Stalno se pitam jesam li dobar mama. To je jedan novi osećaj. Uvek se pitam jesam li samo automat za dojenje i menjanje pelena, ali sada nam se već ljubav množi. Na promene se prilagođava i takozvani kralj bakra, koji ipak priznaje da je u jednom trenutku otišao od svoje nevenčane supruge i malenog. Nedavno nastale fotografije to i potvrđuju. Čini se kako je dugoročni plan para da se usele na njegovo imanje u Vojvodini, no to ne znači da ih i idalje poslovne obaveze katkad neće razdvajati.

Priredila: Ksenija Konić

Tekst: Nikolina Kunić

makonda-tracker