Katarina i Aleksandar Rašić: Sreća se oslikava na mom licu

1
Nekadašnja pevačica Katarina Rašić otkriva kako nestrpljivo iščekuje oktobar kada će sa svojim suprugom Aleksandrom dobiti prvu prinovu i priznaje da joj trudnoća neizmerno prija.
Katarina i Aleksandar Rašić, foto: Kurir
Katarina i Aleksandar Rašić, foto: Kurir

Nekadašnja pevačica Katarina Rašić (33) i njen suprug, košarkaš Aleksandar Rašić (28), žive svoju bajku i s nestrpljenjem očekuju trenutak kada će početkom jeseni prvi put postati roditelji. Mada supružnici ne žele da se previše eksponiraju u javnosti, odlaskom na svadbu kod svog dragog prijatelja i kolege Novice Veličkovića, Kaća je pokazala zaobljen trudnički stomačić, ali i zadovoljan osmeh kojim je potvrdila da joj trudnoća izuzetno prija. Od kada je sa suprugom otputovala u Litvaniju gde je on igrao prošle sezone, plavokosa trudnica potpuno se povukla iz medija i posvetila normalnim svakodnevnim obavezama.

- U Litvaniji sam imala ustaljene navike kao što su kućne obaveze, pa mi je trenutno u Srbiji sve potpuno drugačije. Sada se družimo sa rodbinom i prijateljima, a i mama mi mnogo pomaže. Iskreno, malo mi nedostaju akcije i jedva čekam da se vratim tim svakodnevnim obavezama. Saša uskoro putuje sa reprezentacijom, tako da ću biti sa mamom, a tu su i moji psi – iskrena je Katarina koja se sa svojim suprugom nedavno vratila u rodni grad gde radosno proživljava svaki trenutak dugo željene trudnoće.

- Ulazim u sedmi mesec i odlično se osećam. Prošlo je dve trećine trudnoće i sada me čeka drugačiji period. Stalno se odmaram i sve mi prija. Još ne znamo kog je pola beba, nama to i nije važno – kaže buduća mama.

Nežna plavuša koja dobija samo reči hvale za svoj fizičkih izgled, tvrdi kako joj se sreća ocrtava na licu i da je to razlog njenog lepog izgleda koji odaje utisak zadovoljne žene.

- Divno izgledam jer se tako i osećam. (Smeh) Odlično podnosim trudnoću, ali predstoje mi topliji meseci jul i avgust – ističe Katarina koja je svesno izabrala da karijeru stavi na drugo mesto i posveti se ulozi supruge, a uskoro i majke. Svom partneru je pravi oslonac pa mu je  nedavno na sve načine olakšala spremanje za odlazak na pripreme za Evropsko prvenstvo 9. jula. Strpljivo će ga sačekati da se vrati kako bi se zajedno dočekali dolazak njihove bebe na svet.

- Porodiću se sredinom oktobra, taman kada malo zahladni. Još ne znamo gde će Sale igrati, ako bude blizu Beograda, ići ću s njim i tamo doneti našu bebu na svet, a ako ne, porodiću se ovde, pa ćemo im se pridružiti posle dva meseca. Mama mi je u Beogradu i imaću svu neophodnu pomoć – priča Katarina koja trenutno proživljava jedan od svojih najlepših životnih perioda.

 

Piše: Ksenija Konić

makonda-tracker