Džoni Dep: Koga voli misteriozni zavodnik

0
Nakon raskida sa nevenčanom suprugom Vanesom Paradi, glumac Džoni Dep navodno je uplovio u romansu sa koleginicom Amber Heard koju mnogi vide kao krivca za krah njegove četrnaestogodišnje veze.
Džoni Dep, foto: Profimedia
Džoni Dep, foto: Profimedia

Verovatno pripadnici generacije čija treća cifra u godini rođenja počinje sa devet ne shvataju zašto njihove sestre, mame ili komšinice vrište svaki put kada čuju kako je glumac Džoni Dep (49) slobodan.  Ženska euforija koja je počela pre tri decenije ne jenjava bez obzira na to što glumac više nije u prvoj mladosti. Međutim, njegov ljubavni status trenutno je diskutabilan. Izvesno je da su on i francuska glumica i pevačica Vanesa Paradi (39) stavili tačku na svoju četrnaestogodišnju vezu tokom koje su dobili dvoje dece, ćerku Lili Rouz (13) i sina Džona Kristofera (9). Protekle nedelje pristigla je i zvanična potvrda portparola para, ali ona nije donela razrešenje misterije zbog čega su se rastali.

- Tačno je da su se prijateljski rastali i neće to dalje komentarisati u medijma - stoji u saopštenju bivših partnera, koji su se po jednoj od verzija koja je kružila Holivudom rastali jer su se tokom godina udaljili.

Nezvanično, izvori bliski paru tvrde kako će njih dvoje ostati u korektnim odnosima, na prvom mestu zbog dece, ali i zbog toga što se Johnny poneo kao džentlmen i rešio da svojoj bivšoj nevenčanoj supruzi ostavi polovinu svog bogatstva, a spekuliše se da je reč o 100 miliona dolara. O njihovom rastanku polemiše se već duže vreme, ali su i jedno i drugo u nekoliko navrata demantovali kako im je odnos zapao u monotoniju i krizu. Izvesno je da njih dvoje već dve godine nisu viđeni zajedno u javnosti, a poslednji put su 2010. držeći se za ruke prošetali crvenim tepihom tokom festivala u Kanu. Kao potencijalni krivac navodi se i treća osoba. Tačnije u periodu od ove dve sporne godine Depa su povezivali sa glumicama Anđelinom Džoli, Evom Grin i Amber Heard. Kako tvrde inostrani mediji presudna je bila ova treća, koja već godinama tvrdi kako je biseksualka. Naime, par se upoznao na snimanju filma Dnevnici ruma i od tada su nerazdvojni, a navodno trenutno zajedno borave u Meksiku gde Džoni snima film Usamljeni rendžer, dok mu se Amber pridružila kako bi mu pravila društvo. Sredinom nedelje osvanula je i njena izjava u kojoj hvali svog kolegu, ali je vešto izbegla da da konkretnu potvrdu jesu li oni nešto više od kolega.

- Džoni je divna, posebna osoba. Kada uđe u prostoriju, svi ostali padnu u zaborav. Volim i muškarce i žene i idem tamo gde me srce vodi. Ja sam kao i svaka devojka, padam na romantiku - rekla je Amber.

Bilo kako bilo, vreme će razjasniti sve misterije, pa i koga voli Džoni Dep. Za sve one koje su ludo zaljubljene u njega ostaje izvesno kako je njegova velika ljubav, a dobro upućeni tvrde i veća od one koju je osećao za Kate Moss s kojom se tokom devedesetih zabavljao četiri godine, Vanesa Paradi, zauvek izašla iz njegovog života. A da li će atraktivna plavuša zanosnih oblina Amber Heard na koju otkidaju i muškarci i žene uspeti da zadrži njegovu pažnju, ili je samo rame za plakanje i prolazna romansa vreme će pokazati, a i mediji će sigurno nastojati da rasvetle tu nedoumicu. 

 

Piše: Moni Marković

 

makonda-tracker