Exit 2012: Bet Dito i Duran Duran zapalili Petrovaradinsku tvrđavu

1
Prvo veče trinaestog po redu Exit festivala obeležile su svirke bendova Gossip i Duran Duran
Foto: Exit
Foto: Exit

Na Petrovaradinskoj tvrđavi bilo je oko 36.000 posetilaca koji su do jutra đuskali uz svoje omiljene izvođače na brojnim binama Exita.


Prvo veče na glavnoj bini festivala zablistali su nastupi Duran Duran i Gossip, a vrhunac večeri nastupio je kada je usred koncerta Duran Duran harizmatična pevačica Gossipa, Beth Ditto, izašla na scenu i zajedno sa Simonom Le Bonom otpevala čuveni hit sastava Duran Duran, Notorious!

Apsolutni  favorit noći bio je i Avicii, koji je na mt:s Dance Areni napravio atmosferu ravnu onoj kad je prvi put na Exitu nastupio David Guetta.

U petak 13. jula, posetioce očekuju novi uzbudljivi nastupi. Na glavnoj bini nastupiće sjajni plesni sastav, Hercules and Love Affair, kao i pop legende, New Order. Petak uveče na mt:s Dance Areni obeležiće Reboot Live i Luciano, dok će Jelen Fusion bina ugostiti čuvene pankere, The Toy Dolls. Happynovisad s ponosom će predstaviti Jimmy Edgar Live AV! Show, a Elektrana australijski sastav Sneaky Sound System. Suba će ugostiti holandski klupski kolektiv, BMKLTSCH Records, a Explosive američki Cruel Hand.

makonda-tracker