Goran Ivanišević: Prevara, flert ili samo prijateljstvo?

0
Mada region potresaju nagađanja o tome kako je Tatjana Dragović prevarila svog muža Gorana Ivaniševića sa fudbalerom Markom Šimićem, njih dvoje su za sada nezainteresovani za glasine o bračnom raskolu.
Goran Ivanišević, Foto: Robert Gašpar
Goran Ivanišević, Foto: Robert Gašpar

Prvo je navodno prevario on nju, a onda isto tako navodno i ona njega. I možda bi ova priča bila zataškana i ostala u okviru prijateljskog tračarenja da se ne radi o dve poznate ličnosti. Naime, bivši hrvatski teniser Goran Ivanišević (40) postao je glavna tema celog regiona jer je njegova supruga Tatjana Dragović (34) navodno počinila preljubu. Iako su objavljene fotografije na kojima se vidi kako ova bivša manekenka razmenjuje nežnosti sa fudbalerom mađarskog Ferencvaroša Markom Šimićem (24) u njenom automobilu u Zagrebu, ona sve vreme istinitost ovakvih tvrdnji. Neki kažu da se Goranu desilo upravo ono što je i zaslužio jer je i on pre četiri godine na Dan zaljubljenih navodno uhvaćen u neverstvu sa tadašnjom voditeljkom Vanjom Halilović (29). Tatjana mu je, kako se spekulisalo, tada jedva oprostila prevaru, a 2009. godine svoju ljubav su posle deset godina veze krunisali brakom u katoličkoj crkvi u San Pedru. Supružnici imaju dvoje dece, ćerkicu Amber Mariju i sina Emanuela, ali ovih dana njihovi ljubavni životi nalaze se u epicentru javnosti.

Od kada su u hrvatskom izdanju magazina Story objavljene fotografije, počele su i glasine o tome da su se Tatjana i Marko upoznali još prošle godine u Zagrebu preko zajedničkih prijatelja.

- Ma kakva afera! Mogu te slike nekome delovati kao da smo mi ljubavnici, ali šta ja tu imam da komentarišem? To me ne zanima i  time se ne opterećujem. Već mesecima pričaju o Marku i meni, ali mi smo samo dobri prijatelji. Uostalom, zašto bih se od bilo koga skrivala? To uopšte nije moj problem i cela ta priča otišla je predaleko. Kada dođe vreme, ako za tim bude potrebe, daću intervju na tu temu – rekla je Tanja za hrvatski Jutarnji list.

Da je cela priča dobila oblik latinoameričke sapunice pokazuju i najnovije informacije koje svedoče o tome da su Tatjana, Goran i Marko naknadno zajedno uslikani u Zagrebu dok su sedeli sa prijateljima. Društvo je prvi napustio teniser, a potom i fudbaler, a manekenku je do stana u Dalmatinskoj ulici ispratio anonimni prijatelj.

Ako je suditi po izjavama ljudi koji su im bliski, celu situaciju navodno najteže podnosi Marko jer ne želi da ga gledaju kao rasturača brakova, dok su Goran i Tanja imuni na spekulacije i sigurni da će, bez obzira na sve, njihov brak opstati. Ipak, oni malo hrabriji navodno izjavljuju kako Tanjina nezainteresovanost ide do te mere da, navodno, tvrdi da Goranu i njoj niko neće nametati monogamiju kao jedini prihvatljivi obrazac ponašanja.

 

Piše: Ksenija Konić

 

makonda-tracker